top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

MODURI DE A PĂSTRA NIVELUL COLOANEI VERTEBRALE SĂNĂTOS ȘI FERICITMODURI DE A PASTRA NIVELUL COLOANEI VERTEBRALE SANATOS SI FERICIT

Fie ca e vorba de hernie de disc, stenoza spiranrii sau muschii incordati, poate dura ceva timp pentru a diagnostica si a trata cauzele durerilor de spate. Implicarea in viata de familie, la locul de munca si factorii de stres – activitatile zilnice – contributie la durerea de spate.Noi iti spunem cateva sfaturi simple pentru a te ajuta la mentinerea coloanei vertebrale cat mai sanatoasa posibil:

1. Lasa-ti coloana vertebrala sa se odihneasca cu adevarat in timpul somnului. Pentru asta aveti nevoie de o saltea si o perna care sa ii permita coloanei sa se odihneasca intr-un mod sustinut si confortabil.

2. Pozitie corecta cand stai asezat. Discurile de la nivelul coloanei vertebrale inferiore sunt incarcate de 3 ori mai mult in timp ce stai in picioare, iar cand stai pe scaun in timpul unei sedinte se pot agrava si pot crea o durere de spate.

3. Bucurati-va de un masaj bun. Un masaj bun va ajuta la cresterea endorfinelor naturale - analgezicul natural al corpului – in fluxul sanguin, care, la randul sau ar putea permite eliminarea unor medicamente pentru durere.

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page