top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Ce să faci dacă te simți stresatCorpul tau este facut să reziste in fata unor perioade scurte de stres din când în când. Dar prea mult nu este bun pentru trup sau suflet. Poti sa preiei controlul asupra stresului în mod natural cu cateva sfaturi tocmai bune de pus in aplicare chiar de acum.

Chiar și atunci când nu se poate schimba o situație dificilă, ai un anumit control asupra modului în care faci față stresului. Deci, dacă esti genul care isi musca unghiile sau se agita foarte mult, încearca aceste tehnici pentru a slăbi controlul stresului și a restabili un sentiment de bun-simț.

  • Ieși afară pentru o plimbare sau fa o altă formă de exercițiu timp de cel puțin 20 de minute, de trei ori pe săptămână.

  • Ai grija cu consumul de alcool, cafeină, și zahăr;

  • daca fumezi, renunta. Toate aceste substanțe pot afecta organismul, contribuind la simptome fizice de stres tremurături, anxietate, si senzatii de iritabilitate.

Gaseste-ti un hobby si fa ceva care te face sa te simti bine si care ajunge sa fie ca un calmant, care te ajuta sa iei o pauza de la stresul de zi cu zi

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page