top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Probleme nedefinite ale mușchilorVa salut, dragi prieteni

In acest articol o sa va povestesc despre un caz foarte interesant. Astazi, am avut un pacient care acuza dureri grave in zona inghinala de patru ani.

A facut fel si fel de analize speciale in tot timpul acesta, in diferite tari, ca sa inteleaga cu exactitate de unde provine aceasta durere.

Mai intai de toate, o sa va scriu pe scurt istoria pacientului ca sa intelegem problema.

El este sportiv de performanta, participand astfel la Triathlon, aceasta fiind o activitate care combina inotul, ciclismul si altetismul intr-un singur eveniment sportiv.

Deci, acest sport este unul foarte solicitant pentru muschii corpului, deci, primul gand care ar trebui sa ne vina in minte este o problema a muschilor iar, din pacate, nu toate durerile de muschi pot fi vazute sau descoperite prin analize, ca de exemplu, stresul in muschi.

Acest pacient avea aceasta problema la muschiul adductor si rotator al soldului.

Asadar, am relaxat muschiul cu exercitii corespunzatoare iar simptomele problemei au inceput sa scada de la saptamana la saptamana.

Suntem la a treisprezecea sedinta acum si procentajul a ajuns la 70%

Acesta este un exemplu, in cazul in care ai facut toate analizele posibile si nu reusesti sa depistezi problema, sunt sanse mari ca sursa problemei sa provina din cauza unor muschi solicitati foarte mult.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page