top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Cum atacă tigările electronice organismul



Tigarile electronice sunt percepute ca fiind mai sigure si mai bune decat tigarile obisnuite, insa modul in care acestea afecteaza organismul sugereaza contrariul.

Iata de ce e mai bine sa eviti tigarile, electronice sau obisnuite.

1. Tigarile electronice sunt alimentate cu baterii care incalzesc un amestec de nicotina, o aroma si un lichid, de obicei, propilen glicol sau gliceril pe care il transforma in vapori pe care fumatorii sa il inhaleze;

2. Tigarile electronice pot irita, de asemenea, ochii, gatul si nasul;

3. Similar cu tigarile obisnuite, nicotina din tigarile electronice provoaca o eliberare a dopaminei in tot organismul, care de multe ori duce la o dependent de nicotina;

4. Ca orice alt medicament, in momentul in care este consumata prea mult, in acest caz nicotina, poate fi toxic, deoarece inghitirea nicotinei in forma concentrata lau lichida pune consumatorii la un risc crescut de supradozare.

5. Tigarile electronice sunt alimentate de baterii litiu-ion mici, versiuni mai mici a ceea ce vedeti in telefonul mobil sau laptop. Atunci cand aceste baterii sunt pune la temperature extreme, sunt supra-incarcate sau prost realizare, ele pot exploda si pot afecta consumatorul, tigara electronic explodand in mana, creand arsuri si leziuni oculare.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page