top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Ciocolata neagra



Studiile de cercetare privind un stil de viata sanatos, au descoperit ca persoanele care au mancat ciocolata neagra, au redus riscul de boli de inima cu pana la 37 de procente, iar riscul de accident vascular cerebral a scazut cu pana la 29%.

Intr-un studiu separat, cercetatorii de la Harvard auobservat indeaproape 32.000 de femei care au mancat in mod constat ciocolata neagra intr-o cantitate moderata, pe o perioada de 9 ani, in urma caruia riscul problemelor cardiace a scazut considerabil.. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să fie un obicei sănătos, moderație este cheia - ceea ce inseamna a manca mai putin de o portie, una sau două zile în fiecare săptămână. Femeile care au mancat unul sau mai multe portii pe zi nu au prezentat o scadere a riscului de insuficienta cardiaca.

Ciocolata neagra este cea mai buna pentru o viata sanatoasa, fiind cea mai buna alegere deoarece contine 100% pudra de cacao, pe care le puteți utiliza atunci când faceti deserturi sau ciocolata chiar si la cald (sau rece).

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page