top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Nu folosiți turmeric dacă în același timp luați următoarele medicamenteNu folositi turmeric daca in acelasi timp luati urmatoarele medicamente

Ingredientul activ, curcuma, este un compozit natural anti-inflamator, antioxidant, ca si proprietatile celor ce lupta impotriva bolilor de inima si a cancerului.

Alte studii au indicat faptul ca daca iei doze medicinale de turmeric pot proteja creierul.

Daca iei pastile pentru subtierea sangelui, turmericul poate intensifica efectul total, lasandu-te cu efecte vulnerabile precum sangerari nazale, vanatai sau sangerari severe.

Daca luati aspirina, evitati turmericul.

Anti acidurile sunt folosite sa neutralizeze excesul de acid din stomac. Turmericul poate neutraliza si el efectele acestora, in special in randul persoanelor care sufera de tulburari de reflux gastrointestinal.

Combinatia intre acest praf si anumite medicamente pot duce, de asmenea, la exces de acid, care poate afecta stomacul si, eventual, a distruge alinierea esofagului.

Medicamente pentru diabet

Persoanele care sufera de aceasta boala, de obicei, le este prescris sa li se scada nivelul zaharului din sange.

Turmericul poate accelera efectul total al acestor medicamente care ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange,

Pentru anumite persoane, nivelul scazut al zaharului in sange, poate rezulta la simptome precum transpiratia, tremuratul, anxietatea si bataile inimii accelerate.

325 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page