top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Efectul negativ al perioadelor indelungate de imobilizareBuna seara, prieteni dragi

V-am mai povestit inainte despre o pacienta a mea care si-a rupt incheietura mainii si a stat o perioada indelungata cu ea imobilizata iar astazi vreau sa va tin la curent cu procesul de recuperare si progresul la care a ajuns.

Din cauza faptului ca a stat foarte mult cu incheietura mainii imobilizata, si-a pierdut mobilitatea iar acum noi lucram la aceasta cu pasi marunti dar cu rezultate bune si rapide.

Pentru doua saptamani am facut exercitii specifice in centrul sportiv Medicine Park si, in sfarsit, este capabila sa faca sport si sa isi utilizeze mana cu incredere insa mai este nevoie de putin timp pentru a ajunge la conditia perfecta.

Dupa cum v-am mai precizat si in articolele precedente, ar fi fost mult mai usoara reabilitarea daca pacienta ar fi inceput-o imediat dupa, insa, din pacate, nu a fost asa, dar, niciodata nu este prea tarziu.

Asadar, in cazul in care intampinati astfel de probleme, va rog sa nu mai amanati ceea ce este important deoarece dupa orice fel de ruptura a osului, este nevoie de recuperare completa.

Aceasta este povestea pe care am vrut sa o impartasesc cu voi!

Multumesc frumos!

Aveti grija de corp!

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page