top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Un caz avansat de coxartrozăVă salut cu drag, prieteni internauți

Vă împărtășesc din nou o poveste însă aceasta este generală deoarece am întâlnit-o din ce în ce mai des la pacienții mei și anume coxartroză avansată cu dureri îngrozitoare.

În mod normal, pacienții sunt înspăimântați de a face operația și încerc să găsească alte soluții, dorind să evite ”cuțitul”. Dar, din păcate, intervenția chirurgicală este singura opțiune în cazurile serioase. Frica lor de operație îi conduce pe pacienți la un stil de viață nesănătos, făcând toate activitățile zilnice însoțite de dureri.

Operația cu proteză este văzută ca fiind una foarte dificilă dar în realitate este mai ușoară decât ne putem imagina. O intervenție chirurgicală reușită și un program corect de reabilitare pot pune capăt suferințelor dumneavoastră.

În momentul de față, eu am o pacientă cu aceeași problemă și după aproximativ o săptămână de la operație nu a mai avut dureri și nu a mai fost nevoie să se folosească de cârje pentru a merge. Atunci când este o soluție, nu mai stați și îndurați durerile în viața de zi cu zi.

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page