top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

EVALUĂRI GRATUITE FERTILIZARE IN VITROBun găsit, dragi prieteni,

Campania "Soluții Pentru Sănătate" care vine în sprijinul vostru și care aduce unii dintre cei mai buni medici din Turcia periodic la București pentru a oferi evaluări medicale gratuite, continua cu vizita doamnei Dr. Deniz Gökalp Kaya, specialist Fertilizare in Vitro (FIV).

Campania noastra a ajutat foarte mulți oameni și cea mai mare satisfacție pentru mine a fost să văd speranță și recunoștință în ochii pacienților care au beneficiat de evaluările gratuite oferite de medicii specialiști prezenți la cabinetul meu până acum.

Ceea ce m-a făcut să continui această campanie au fost cererile neîntrerupte ale pacienților de a aduce cât mai mulți medici în România.

Din acest motiv, in perioada 12 Octombrie 2017 l-am invitat la București pe doamna Dr. Deniz Gökalp Kaya, specialist Fertilizare in Vitro (FIV) pentru a oferi EVALUARI GRATUITE.

Aceste evenimente sunt pentru toți pacienții din România care au nevoie de o a doua opinie medicală, însă trebuie să vă grabiți să faceți o programare doarece medicul va fi în București pentru doua zile iar locurile sunt limitate. Știm cât de greu ar fi să mergeți într-o altă țară doar pentru a primi o opinie cu privire la problema dvs de sănătate, ceea ce ar presupune costuri și timp și din acest motiv apreciez foarte mult că acești medici au acceptat invitația mea de a veni la București pentru a vă ajuta oferind evaluări gratuite.

Pentru programări și informații, nu ezitați să ne contactați

(LOCURILE SUNT LIMITATE)

Tel: 0213 130 430 - 0727 464 464

Email: office@medicinepark.ro


4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page