top of page
amortirea mainilor, amorteala maini, amorțeală maini, amorțeala mâinilor, amorteala picior, picioare amortite, tratament pentru picior amortit, picior amortit, amorțeală degete, imi amortesc mainile

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

AMORȚEALA: 
CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Amorțeala și furnicăturile sunt senzații neobișnuite de înțepătură care pot exista în orice parte a corpului. Oamenii observă, în general, aceste senzații la mâini, brațe și picioare.

Multe lucruri pot provoca amorțeală și furnicături, inclusiv așezarea cu picioarele încrucișate sau adormirea pe braț.

Dacă amorțeala și furnicăturile persistă, ar putea fi un simptom al unei boli sau vătămări. Tratamentul va depinde de diagnosticul dumneavoastră. Termenul medical pentru amorțeală și furnicături este parestezia.

amortirea mainilor, amorteala maini, amorțeală maini, amorțeala mâinilor, amorteala picior, picioare amortite, tratament pentru picior amortit, picior amortit, amorțeală degete, imi amortesc mainile

CAUZE

Multe lucruri pot provoca amorțeală și furnicături. De aceea, este important să avem consultații pentru a înțelege cauza amorțelii. Lucrurile pe care le facem în fiecare zi pot provoca uneori amorțeală, inclusiv statul într-o poziție mult timp, ,cu picioarele încrucișate, sau adormitul pe braț.

Acestea sunt toate exemple de presiune pe nervi. Odată ce vă schimbați poziția, amorțeala se va diminua.

Uneori, o vătămare specifică poate produce amorțeală sau furnicături, cum ar fi un nerv rănit la nivelul gâtului sau o hernie de disc la nivelul coloanei vertebrale. În clinica noastră observăm că leziunile musculare pot cauza amorțeală.

 

De asemenea, inflamația sau umflarea măduvei spinării sau creierului pot pune presiune asupra unuia sau mai multor nervi. Deteriorarea pielii prin erupții cutanate, inflamație sau vătămare este un alt motiv pentru amorțeală sau furnicături. Unele boli precum neuropatia sau migrena produc amorțeală sau furnicături ca simptom.

TRATAMENT

Din fericire, cea mai mare amorțeală poate fi tratată foarte ușor în clinica noastră. Mai întâi facem o consultație pentru a înțelege sursa amorțelii. Când găsim sursa, personalizăm tratamentul în funcție de problema dumneavoastră.

 

Majoritatea oamenilor experimentează această problemă o dată în viața lor. Am cercetat modul cel mai eficient de tratare, iar tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode au lucrat cel mai bine pentru pacienți.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament și timpul de tratament a fost redus în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea problemelor de amorțeală, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru amorțeală, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay  a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page