top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

DE LA DURERI DE SPATE LA EFORTUL RESIMTIT

Actualizată în: 25 mar. 2019


tuncay ozturk dureri de spate efort

Spatele te ucide, dar trebuie să continui să lucrezi în birou, trebuie să ai grijă de copilul tău, trebuie să iei cumpărăturile din mașină. Ești precaut, ridici cu atenție, mergi încet, încerci să nu te rănești, dar, din păcate, tot asupra spatelui se va pune presiune!


Cum ți-ai putut răni spatele? Ai fost atât de atent! Iată răspunsul. Persoanele cu dureri de spate păzesc zona afectată, folosind mai mulți mușchi decât au nevoie. Cu cât mai mulți mușchi folosesc, cu atât este mai mare încărcătura pe coloană vertebrală.


Oamenii cu dureri de spate au încercat să evite utilizarea mușchilor răniți. În acest mod, ei folosesc mușchii diferiți și își produc mult mai mult efort pe spate decât oamenii obișnuiți. Deci, în timp ce te gândești că îți protejezi spatele, exagerezi alți mușchi, supraîncărcați activitățile zilnice pe acești muschi și încheiați inevitabil, punând prea multă presiune pe coloana dumneavoastră.


Este doar un efect secundar al durerii rezistente pe spate. Există chiar și mai multe probleme pe care le puteți avea în timp ce vă gestionați cu ușurință durerea de spate, precum leziunile discului, efectele psihologice ale durerii cronice. Există o singură modalitate de a face față durerii. Trebuie să aveți un tratament înainte ca acesta să devină o problemă complexă.


96 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page