top of page
bursita cot, tratament bursita cot, tratament bursita la cot forum, bursita olecraniana, bursita de cot, bursita cot tratament

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

BURSITA DE COT: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Atunci când majoritatea oamenilor se gândesc la dureri de cot, mintea lor sare la acel os amuzant dureros lovit. Dar dacă ai un os dureros la cot, aceasta ar putea fi bursita cotului. Bursa cotului (olecranon) este un sac subțire de lichid care se află între vârful bufnit al cotului în partea din spate a brațului (olecranon) și piele. În mod normal, acest sac are doar o cantitate minimă de lichid în ea și bursa acționează ca o pernă pentru vârful cotului. Cu toate acestea, bursa se poate umple cu lichid suplimentar și poate fi umflată dacă devine iritată sau inflamată. Această afecțiune este denumită bursita cotului (olecranon).

CAUZE

O cauză comună a bursitei olecranonului este trauma, cum ar fi căderea pe cot sau lovirea cotului pe o suprafață dură. Acest lucru poate apărea în timpul oricărui eveniment sportiv când cineva are o cădere pe cot și a fost descris deseori la jucători de fotbal, hochei, baschet și volei. Bursita cu olecranon poate apărea, de asemenea, la persoanele care își sprijină cotul pe o suprafață dură pentru o perioadă lungă de timp, inclusiv atunci când tastați pe o tastatură a computerului, și este cunoscută în mod obișnuit ca „cotul elevului”.

 

În plus față de sportivi și studenți, persoanele din alte ocupații în care bursita olecranonă s-a dovedit a se produce mai frecvent, includ instalatori, mineri, mecanici și grădinari. În plus, persoanele cu anumite afecțiuni medicale, cum ar fi guta și artrita reumatoidă, pot fi mai predispuse să dezvolte bursită olecranonică.

SIMPTOME

Bursita cotului (olecranon) se caracterizează prin:

  • Umflătură. Simptomul inițial al bursitei olecranonului este adesea umflătura care se dezvoltă în spatele cotului.

  • Durere. Durerea apare cel mai adesea cu presiune directă asupra cotului, cum ar fi atunci când se sprijină cotul pe o suprafață dură. Durerea poate apărea uneori cu îndoirea cotului. Unele persoane pot experimenta umflături numai fără durere semnificativă.

  • Roșeață și / sau căldură. Ocazional, bursa cu olecranon poate fi infectată. Simptomele tipice ale unei bursite de olecranon infectate includ pielea devenind caldă și roșie. O persoană poate dezvolta, de asemenea, o febră asociată cu o bursă de olecranon infectată.

TRATAMENT

Scopul tratamentului nostru este în timp ce eliminăm durerea, să creștem mișcările brațului. Avem o experiență excelentă cu oameni cu bursita de cot (olecraniană). Majoritatea jucătorilor întâmpină această problemă o dată în carieră. Și este cu adevărat important să își recapete activitatea cât mai repede posibil, în mod sănătos și constant. Din acest motiv am cercetat cel mai eficient mod de tratament, iar tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode au lucrat cel mai bine la oamenii cu bursita de cot (olecraniană). Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Fără o abordare completă, planul de tratament nu va fi niciodată suficient.

 

Tehnicile de tratament corecte vă pot ajuta să evitați bursita de cot. Specialiștii noștri de înaltă calificare vor concepe un program individualizat pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră, ajutând la prevenirea reapariției acestei afecțiuni dureroase. 

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea problemelor cauzate de bursită, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la reapariția bursitei. Avem vaste experiențe clinice în tratamentul afecțiunilor de cot, cu numeroși pacienți ce s-au confruntat cu astfel de situații.

Obțineți o consultație gratuită pentru bursita de cot, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page