top of page
bursita genunchi, bursita genunchi poze, tratament bursita genunchi, bursita la genunchi, bursita prepatelara

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

BURSITA DE GENUNCHI: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Bursita genunchiului este inflamația unui sac mic (bursa) plin de lichid situat în apropierea articulației genunchiului. Bursa reduce punctele de presiune, de frecare și de amortizare dintre oase și tendoane, mușchii și pielea din apropierea articulațiilor dumneavoastră.

Oricare dintre bursele din genunchi se pot inflama, dar bursita genunchiului apare cel mai frecvent peste genunchi sau pe partea interioară a genunchiului, sub articulație.

 

Bursita genunchiului provoacă durere și vă poate limita mobilitatea. Tratamentul pentru bursita genunchilor include adesea o combinație de practici de îngrijire pentru a atenua durerea și inflamația.

CAUZE

Bursita genunchiului poate fi cauzată de:

  • Presiune frecventă și susținută asupra genunchiului, în special pe suprafețe dure

  • Activitate excesivă sau intensă

  • O lovitură directă la genunchi

  • Infecția bacteriană a bursei

  • Complicații din artroză, artrită reumatoidă sau gută la genunchi

SIMPTOME

Semnele și simptomele bursitei genunchiului variază în funcție de afecțiunea bursei și de ceea ce provoacă inflamația.

În general, porțiunea afectată a genunchiului s-ar putea simți caldă, fragedă și umflată atunci când puneți presiune. S-ar putea să simțiți durere și atunci când vă deplasați sau chiar în repaus.

O lovitură ascuțită la genunchi poate determina apariția rapidă a simptomelor, însă majoritatea cazurilor de bursită a genunchiului rezultă din frecarea și iritarea bursei, în special în locuri de muncă ce necesită multă îngenuncheare pe suprafețe dure. Simptomele încep de obicei treptat și se pot agrava în timp.

TRATAMENT

Scopul tratamentului nostru este în timp ce eliminăm durerea, să fluidizăm mișcările genunchiului. Avem o experiență excelentă cu pacienți cu bursita de genunchi. Majoritatea sportivilor întâmpină această problemă măcar o dată în carieră. Și este cu adevărat important să își recapete activitatea cât mai repede posibil, în mod sănătos și constant. Din acest motiv am cercetat cel mai eficient mod de tratament, iar tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode, au lucrat cel mai bine la oamenii cu bursita de genunchi. Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Fără o abordare completă, planul de tratament nu va fi niciodată suficient.

 

Tehnicile de tratament corecte vă pot ajuta să evitați bursita de genunchi. Specialiștii noștri de înaltă calificare vor concepe un program individualizat pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră, ajutând la prevenirea reapariției acestei afecțiuni dureroase. 

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea problemelor cauzate de bursită, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la reapariția bursitei. Avem vaste experiențe clinice în tratamentul afecțiunilor de genunchi, cu numeroși pacienți ce s-au confruntat cu astfel de situații.

Obțineți o consultație gratuită pentru bursita de genunchi, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page