top of page
carcei la picioare, carcei cauze, carcei la picior, carcel la picior, carcei, remediu rapid pentru carcei, cârcei, carcei la picioare cauze, cauze carcei

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

CÂRCEI: 
CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Cârceii sunt contracții bruște, involuntare, care apar la diferiți mușchi. Aceste contracții sunt adesea dureroase și pot afecta diferite grupe musculare. Mușchii afectați în mod obișnuit sunt cei din spatele piciorului inferior, partea din spate a coapsei și partea din față a coapsei. De asemenea, este posibil să aveți crampe în peretele abdominal, brațe, mâini, picioare. Durerea intensă a unei crampe te poate trezi noaptea sau poate îngreuna mersul. O durere bruscă, ascuțită, care durează de la câteva secunde la 15 minute, este cel mai frecvent simptom al cârceilor. În unele cazuri, o bucată de țesut muscular bombat sub piele poate însoți și o crampă.

carcei la picioare, carcei cauze, carcei la picior, carcel la picior, carcei, remediu rapid pentru carcei, cârcei, carcei la picioare cauze, cauze carcei

CAUZE

Crampele musculare au mai multe cauze. Unii cârcei rezultă din utilizarea excesivă a mușchilor. Acest lucru se întâmplă de obicei în timp ce faceți sport. Alimentarea scăzută cu sânge a picioarelor dvs. poate provoca crampe în acele zone atunci când faceți mișcare, mergeți sau participați la activități fizice.

Dar cea mai văzută cauză a carceii este cauzată de o problemă secundară de sănătate. Dacă aveți o problemă a coloanei vertebrale, acest lucru poate duce și la cârcei în mușchiul asociat. Dacă aveți o problemă de șold sau de genunchi, aceasta poate duce și la cârcei pe mușchiul piciorului. Această cauză a cârceilor este cea mai întâlnită în clinica noastră, iar atunci când tratăm sursa cârceilor, pacienții nu mai experimentează această problemă.

TRATAMENT

După cum am menționat mai sus, este extrem de important să aflăm sursa cârceilor, ce creează această problemă în mușchii tăi. Acest lucru poate fi aflat numai după o consultație detaliată cu pacientul. După ce vom afla care este principala problemă, atunci tot ce trebuie să facem este să tratăm această problemă și, la fel ca mulți dintre pacienții noștri, veți experimenta, de asemenea, dispariția cârceilor.

Unul dintre miturile cârceilor este că oamenii cred că se datorează lipsei unor minerale sau vitamine din organism, iar pacienții folosesc pastile pentru a elimina această posibilitate. Utilizarea medicamentelor fără un anumit diagnostic poate cauza probleme. Din acest motiv, dacă suspectați că este din cauza lipsei nutriționale, tot ce trebuie să faceți sunt analizele de sânge și veți diagnostica cu siguranță lipsa în sânge și veți utiliza pastilele în mod conștient. Așadar, vă rugăm să fiți conștienți de utilizarea pastilelor în mod aleatoriu prin auto-diagnostic.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea problemelor musculare, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

Spre deosebire de toate tipurile de tratamente clasice, aplicăm o combinație de tehnici de osteopatie, terapie manuală, chiropractică, fizioterapie, kinetoterapie în sesiunea noastră. Datorită acestui concept; avem o rată mai mare de succes a tratamentului decât rata medie de succes. Peste 95% dintre pacienți se bucură de o viață fără cârcei cu ajutorul nostru. 

 

Mai mult decât atât, vă vom oferi sfaturi preventive, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru cârcei, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay  a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page