top of page
unguent pentru durerea de calcaie, durere calcai, durere in calcai, dureri in calcai, durerea calcaielor, durere de calcai, leacuri pentru durerea de calcai, durere de calcaie

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

DURERE DE CĂLCÂI

Durerea la călcâie este o problemă comună a piciorului. Durerea apare de obicei sub călcâie sau chiar în spatele lui, unde tendonul lui Ahile se conectează la osul călcâiului. Uneori poate afecta partea călcâiului.

Durerea care apare sub călcâie este cunoscută sub numele de fasciită plantară. Aceasta este cea mai frecventă cauză de durere la călcâie. 

Durerea din spatele călcâiului este tendinita lui Ahile. Durerea poate afecta și partea interioară sau exterioară a călcâiului și a piciorului.

În cele mai multe cazuri, durerea nu este cauzată de o vătămare. La început, este de obicei ușoară, dar poate deveni severă. De obicei dispare fără tratament, dar uneori poate persista și devine cronică.

Cauzele includ artrita, infecția, o problemă autoimună, traume sau o problemă neurologică.

unguent pentru durerea de calcaie, durere calcai, durere in calcai, dureri in calcai, durerea calcaielor, durere de calcai, leacuri pentru durerea de calcai, durere de calcaie

CAUZE

Pot exista diferite motive ale durerii de călcâie, cum ar fi fasciita plantară, bursita călcâiului, sindromul tunelului tarsian, fractura de stres, tendinita lui Ahile, probleme cu circulația, postură slabă la mers sau alergare, obezitate, radiații de dureri de spate.

TRATAMENT

Avem o experiență excelentă cu pacienți cu dureri de călcâi. Majoritatea oamenilor experimentează această problemă măcar o dată în viața lor. Din acest motiv am cercetat cel mai eficient mod de tratare și tehnicile pe care le-am inventat noi de abordare multidiciplinară de combinație cu diferite metode au lucrat cel mai bine la pacienți.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament, iar timpul de tratament a fost redus semnificativ în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea pacienților cu durere de călcâi, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la durerea de călcâi, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru durerea de călcâi, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page