top of page
dureri de genunchi, durere de genunchi, durete de genunchi, genunchi umflat, durere genunchi, durere sub genunchi, durere la genunchi, durere ligament genunchi

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

DUREREA DE GENUNCHI

Durerea de genunchi este o afecțiune comună, ce se regăsește la oameni de toate vârstele. Durerea de genunchi poate fi rezultatul unei leziuni, cum ar fi un ligament rupt, cartilaj rupt sau încordare musculară. Poate fi provocată de afecțiuni medicale - inclusiv artrită, gută și infecții.

Multe tipuri de dureri la genunchi pot fi tratate ușor cu tratamentele noastre personalizate de osteopatie, terapie manuală și tehnici de fizioterapie. În unele cazuri, însă, genunchiul dumneavoastră poate necesita reparații chirurgicale, care pot fi clarificate după o consultație corespunzătoare în centrul nostru.

dureri de genunchi, durere de genunchi, durete de genunchi, genunchi umflat, durere genunchi, durere sub genunchi, durere la genunchi, durere ligament genunchi

SIMPTOME

Locația și severitatea durerilor de genunchi pot varia, în funcție de cauza problemei. Semnele și simptomele care însoțesc uneori durerile de genunchi includ:

  • Umflarea și rigiditatea;

  • Roșeața și căldura la atingere;

  • Slăbiciune sau instabilitate;

  • Zgomote aprinse sau zdrobitoare;

  • Incapacitatea de a îndrepta complet genunchiul;

CAUZE

Articulația genunchiului este o zonă complicată, și multe probleme de sănătate pot provoca dureri acolo. Din acest motiv consultața este un punct cheie pentru a înțelege care este cauza durerii la genunchi. Când vom înțelege cauza durerii de genunchi, atunci tratamentul va fi aplicat în funcție de problema dumneavoastră.

 

Durerea de genunchi poate fi cauzată de leziuni, probleme mecanice, tipuri de artrită și alte probleme:

 

  • Leziuni: leziune ACL, fracturi, leziune cu menisc, bursită la genunchi, tendinită patelară;

 

  • Probleme mecanice: degenerarea oaselor sau cartilajului, sindromul bandei iliotibiale, genunchiul dislocat, dureri de șold sau de picior, sindrom de durere patelofemoral;

  • Tipuri de artrită: Osteoartrita, Artrita reumatoidă, Guta, Pseudogout, Artrita septică.

TRATAMENT

Avem o experiență excelentă cu pacienții cu dureri de genunchi. Majoritatea oamenilor experimentează această problemă măcar o dată în viața lor. Din acest motiv am cercetat cel mai eficient mod de tratament, iar tehnicile noastre de abordare multidiciplinară au funcționat cel mai bine la pacienți.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament, iar timpul de tratament a fost redus semnificativ în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea pacienților cu durere de genunchi, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la durerea de șold, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru durerea de genunchi, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Indiferent de natura cauzei, o accidentare poate însemna un moment de răscruce în viața unui sportiv. Tuncay Öztürk a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page