top of page
dureri de maini, tratamentul durerilor de degete la maini, durerea incheietura mainii stangi, durere in palma, durerea incheietura mainii

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

DURERE DE ÎNCHEIETURA MÂINII

Durerea de la încheietura mâinii și durerea mâinii pot fi simțite în multe moduri diferite și pot avea un puternic impact negativ asupra calității vieții.

 

Durerea de la încheietura mâinii vă poate împiedica să vă desfășurați activitățile cotidiene cum sunt ridicarea obiectelor, scrisul, tastarea sau plasarea greutății pe mâini sau pe încheietura mâinii.

 

Slăbiciune, amorțeală, furnicături, sensibilitate, inflamații și probleme de mișcare liberă a încheieturilor și a mâinilor pot să apară, de asemenea, în diferite afecțiuni legate de încheietura mâinii.

 

Dacă încheietura mâinii este rănită, aceasta are un aspect vânăt și inflamat și este posibil să aveți dificultăți de mișcare a acesteia.

dureri de maini, tratamentul durerilor de degete la maini, durerea incheietura mainii stangi, durere in palma, durerea incheietura mainii

CAUZE

Există multe motive pentru care ai putea suferi de dureri de încheietura mâinii, ceea ce poate face dificilă diagnosticarea cauzei exacte a durerii încheieturii mâinii.

 

CAUZE FRECVENTE ALE DURERILOR LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Durerea de la încheietura mâinii este adesea cauzată de luxații sau întinderi cauzate de traumatisme, în timp ce vătămarea sau suprasolicitarea poate provoca, de asemenea, tendinită (inflamația tendoanelor) sau bursită (în cazul în care fluidul se acumulează în sacul de lichid care amortizează articulațiile încheieturii mâinii, numit bursa).

 

UNII FACTORI POT CREȘTE RISCUL DE DURERE LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Există unele activități care sunt mai susceptibile de a provoca dureri la încheietura mâinii, inclusiv sportul care implică o mulțime de mișcări ale încheieturii, cum sunt aruncările sau tenisul, precum și locuri de muncă care necesită muncă repetitivă, cum este tastarea și tăierea părului. Dacă ești supraponderal sau ai diabet, ești de asemenea, mai predispus să suferi de durere la încheietura mâinii.

TRATAMENT

De obicei, durerea la încheietura mâinii nu necesită asistență medicală, iar entorsele minore și luxațiile sunt tratate cu succes cu recuperare medicală. Acestea reduc inflamația și ameliorează durerea.

Avem o experiență excelentă cu pacienți cu durere de încheietură a mâinii. Majoritatea oamenilor experimentează această problemă măcar o dată în viața lor. Din acest motiv am cercetat cel mai eficient mod de tratare și tehnicile pe care le-am inventat noi de abordare multidiciplinară de combinație cu diferite metode au lucrat cel mai bine la oameni.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Unul fără celălalt lipsește întotdeauna în planul de tratare a găurilor. Avem un mare succes cu acest tratament, iar timpul de tratament a fost redus în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea pacienților cu durere de încheietură a mâinii, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la durerea de încheietură a mâinii, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru durerea încheieturii mâinii, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay  a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page