Întrebări frecvente

Sănătate în străinătate

Cum pot face programare pentru o consultație?


Puteți contacta biroul nostru de informare din București sau Departamentul de Pacienți Internaționali prin telefon, fax sau e-mail. În plus, ne puteți transmite o solicitare completând formularul de contact direct pe site-ul nostru.
Ce se întâmplă dacă nu sunt vorbitor de limba turcă sau engleză?


Majoritatea cadrelor medicale de la spitalele Acibadem vorbesc și limba engleză. Fiecare spital din portofoliul Grupului Acibadem pune la dispoziție servicii de translator și traducere pentru limbile: Română, Engleză, Rusă, Arabă și Limbile Balcanice. Scopul nostru este de a facilita comunicarea cu cadrele medicale. Ne puteți oricând contacta completând formularul de pe site sau în timpul orelor de program: 08:00 – 18:00, de Luni până Vineri.
Se permite acompanierea de către membrii familiei în timpul consultației?


Suntem bucuroși să vă ajutăm cu serviciile de cazare în funcție de necesitățile dumneavoastră. În cazul în care călătoriți cu mai mulți membri ai familiei, vă rugăm să comunicați acest lucru reprezentanților noștri pentru aranjamentele necesare. De asemenea, se permite accesul unor membri ai familei în timpul consultației.
Putem beneficia de serviciile medicale din spitalele dumneavoastră fără o programare în prealabil?


Pentru a evita întârzieri sau inconveniente. Reprezentantii Departamentului de Relații Internaționale vă vor ajuta cu toate formalitățile necesare: internare și externare, procedure de plată și tranzacții financiare, servicii de translator, tururi locale și excursii, proceduri pentru obținerea vizei, asistența înainte și după sosire, asigurări internaționale de sănătate.
Este nevoie de trimiterea sau recomandarea din partea unui medic?


Pentru a efectua o programare nu este necesară recomandarea sau trimiterea din partea unui medic. Este important să aduceți cu dumneavoastră dosarul medical care să indice istoria medicală și orice investigații effectuate înainte de sosire. Informațiile medicale trebuie traduse în prealabil în limba engleză.
Pentru a face o programare, ce informații trebuie să furnizez? Ce documente trebuie să aduc?


Avem nevoie de următoarele informații pentru a face o programare: Nume (așa cum apare în actul de identitate) Data nașterii Adresa, țara de rezidență Informații medicale Diagnostic și/sau simptome Informații despre asigurarea medicală, dacă este cazul
Care este costul unei intervenții chirurgicale sau tratament?


Costurile diferă chiar și pentru pacienții cu aceeași problemă medicală. După evaluarea cazului medical, se transmite o estimare de costuri din partea unui medic. Istoricul medical trebuie analizat de către un medic specialist pentru o recomandare asupra planului de tratament unic pentru fiecare pacient în parte.

Centrul de recuperare


Medicine Park by Tuncay Ozturk