top of page
incheietura mainii rupta, fractura la incheietura mainii, fractura incheietura mainii, fractura mainii

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

RECUPERAREA DUPĂ FRACTURA ÎNCHEIETURII MÂINII

Dacă ați suferit de o fractură de încheietură a mâinii, atunci puteți beneficia de serviciile noastre calificate. O fractură poate fi dureroasă și poate duce la pierderi funcționale semnificative sau chiar invaliditate. În funcție de gravitatea prejudiciului, pierderea poate fi temporară sau permanentă. Lucrul pentru a câștiga mobilitate și forță după o fractură ar trebui să fie principalul dumneavoastră obiectiv. Vă putem ajuta să reveniți la o mobilitate funcțională cât mai rapid.

 

Adesea, după fractură, osul trebuie stabilizat sau imobilizat pentru a asigura o vindecare adecvată. Acest lucru se realizează, de obicei, folosind o distribuție. După o perioadă de imobilizare, kinetoterapia vă va ajuta să vă reveniți la funcția optimă cât mai repede posibil.

incheietura mainii rupta, fractura la incheietura mainii, fractura incheietura mainii, fractura mainii

 TERAPIA FIZICĂ DUPĂ FRACTURĂ

După fractura de încheietură a mâinii, vă vom ajuta să mențineți unele restricții pentru a vă asigura că nu puneți prea mult stres pe osul vindecat. Vom face recomandări pentru a face ajustări minore pentru a vă permite să vă deplasați în siguranță în jurul casei.

 

Prima dumneavoastră vizită la noi va implica de obicei o evaluare și o consultație. Probabil că vom lua măsurători ale părților corpului din jurul locului fracturii. Aceasta poate include măsurători de:

 

  • Gama de mișcare

  • Putere

  • Durere

  • Flexibilitate

  • Circuit sau umflare

  • Mers (pentru fracturi ale extremității inferioare)

  • Funcții generale și mobilitate

 

După evaluarea inițială, putem elabora o strategie de tratament care să vă ajute să vă recuperați pe deplin. Kinetoterapia după fractura de încheietură a mâinii se concentrează adesea pe depășirea efectelor negative ale imobilizării, dat fiind faptul că aceasta poate provoca pierderi de mișcare și rezistență, și nu în ultimul rând, scăderea mobilității funcționale.

 

Noi după fractură vă vom ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți mobilitatea funcțională. Pot fi incluse activități funcționale care se concentrează asupra atingerii și apucării.

TRATAMENT

Agenții sau modalitățile fizice pot fi utilizate pentru a elimina durerea și imflamarea. Stimularea electrică poate fi de asemenea folosită pentru a ajuta la îmbunătățirea redobândirii musculare. Ar trebui să vă amintiți că, în timp ce pot fi utilizate tratamente pasive, cum ar fi stimularea electrică sau ecografia, ar trebui să vă implicați și în activități active în terapia dvs. fizică.

 

Dacă ați avut o intervenție chirurgicală pentru a reduce osul fracturat, este posibil să aveți țesut cicatricial chirurgical. Masajul cicatricial și mobilizarea pot ajuta la reducerea aderenței cicatricilor și la îmbunătățirea mobilității în jurul cicatricei.

 

De asemenea, pot fi inițiate exerciții pentru îmbunătățirea gamei de mișcare și a rezistenței. Ar trebui să se pună un accent deosebit pe zona fracturată și articulațiile din jurul fracturii. Exercițiile fizice vă pot ajuta să vă asigurați că oasele dvs. pot tolera sarcinile și stresurile pe care le puteți întâlni în timpul activităților normale de zi cu zi. Vă recomandăm să vorbiți cu medicul si kinetoterapeutul pentru a afla exercițiile corecte pentru starea dumneavoastră specifică.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea pacienților ce revin după o fractură de încheietură a mâinii, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la fracturi de încheietură a mâinii, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru fractura de încheietură a mâinii, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page