top of page
inpingementul femur

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

ÎMPINGEMENTUL FEMURO-ACETABULAR

Este o afecțiune cauzată de creșterea coeficientului de frecare între acetabul si capul femural. Iregularitățile acetabulului și ale capului femural cauzează inflamație și durere intraarticulară prin frecarea acestora. Durerea intraarticulară și scăderea mobilității articulare sunt simptome de împingement femuro-acetabular. În cazul împingementului femuro-acetabular, cartilajul, labrumul pot suferi modificări în timp, ajungându-se la osteoartrită, artroză.

inpingementul femur

SIMPTOME

Puteți avea impingement femuro-acetabular ani de zile și să nu știți, deoarece de multe ori nu este dureros în stadiile sale timpurii. Când impingementul provoacă simptome, acesta poate fi denumit sindromul de afectare al șoldului. Principalele simptome sunt „durere” în zona inghinală, în special atunci când mergeți sau flexați șoldul și scăderea gamei de mișcare la șold.

La început, este posibil să simțiți durere doar atunci când vă deplasați șoldul lângă limitele sale. Pe măsură ce starea avansează, totuși, puteți simți durere cu activități mai subtile, cum ar fi așezarea îndelungată sau mersul pe un deal.

TRATAMENT

Avem o experiență excelentă cu persoane cu impingementul femuro-acetabular. Din acest motiv, am cercetat cel mai eficient mod de tratare și tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode au lucrat cel mai bine la nivelul sportivului și al celor sedentari.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament și timpul de tratament a fost redus în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea pacienților ce revin după impingementul femuro-acetabular, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la impingementul femuro-acetabular, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru impingementul femuro-acetabular, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page