top of page

MULȚUMIM!

AM PRIMIT SOLICITAREA DUMNEAVOASTRĂ.

Verificați-vă telefonul! Suntem extrem de prompți. E foarte posibil să vă contactăm chiar acum. *

*În timpul orelor lucrătoare, desigur. :)

Red Heart Monochrome Photo Valentine's D
1.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, sunt alături de dumneavoastră pentru a vă simți în siguranță și pentru a vă da o stare de bine, prin evaluările interactive, multidisciplinare și tratamente de succes. Mă asigur constant că procesul de terapie este unul de ultimă generație, eficient, și cel mai important, personalizat pentru nevoile dumneavoastră. 

 ​

Printre beneficiile recuperării medicale amintesc reducerea și eliminarea durerilor zilnice, evitarea intervențiilor chirurgicale, îmbunătățirea mobilității, recuperarea în urma leziunilor sau intervențiilor chirurgicale, îmbunătățirea echilibrului, creșterea calității vieții cotidiene.

Pentru dedicarea cu care tratăm fiecare pacient, clinica Medicine Park a fost răsplătită cu titlul de ”Cel Mai Bun Centru de Recuperare”. Onorăm această reputație zi de zi, văzând mai mult de 11.000 de pacienți complet recuperați,  în decurs de numai 7-8 ședințe.

Echipa mea vă stă oricând, cu mare drag la dispoziție, pentru a începe împreună parcursul către o viață lipsită de disconfort sau durere pentru dumneavoastră. 

Tuncay Ozturk

bottom of page