top of page
nevralgia arnold, cea mai buna crema pt nevralgie arnold, sindromul arnold, exercitii pentru nevralgia arnold, nevralgie arnold simptome

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

*NU COLABORĂM CU CNAS, CASMB SAU OPSNAJ

NEVRALGIA ARNOLD (NEVRALGIA OCCIPITALĂ)

Nevralgia Arnold, cunoscută și sub denumirea de nevralgia occipitală, reprezintă o afecțiune a nervilor occipitali, mai exact o inflamație sau o iritație a acestora. Nervii occipitali parcurg întregul scalp pornind din partea superioară a coloanei vertebrale, de la baza scalpului. Această afecțiune cauzează dureri în partea din spate a capului, în zona cefei sau la baza craniului.

Din păcate, această durere este adesea confundată cu o migrenă sau alte tipuri de dureri de cap, având simptome similare.

nevralgia arnold, cea mai buna crema pt nevralgie arnold, sindromul arnold, exercitii pentru nevralgia arnold, nevralgie arnold simptome

CAUZE

Nevralgia occipitală apare atunci când asupra nervilor occipitali apasă o presiune sau sunt iritați, poate din cauza unei leziuni, a mușchilor încordați care prind nervii sau a unei inflamații. Printre principalele cauze se regăsesc:

• Traumatism în partea din spate a capului;

• Tensiunea gâtului sau mușchii încordați ai gâtului;

• Osteoartrita;

• Boala discului cervical;

• Infecție;

• Inflamarea vaselor de sânge.

SIMPTOME

Nevralgia occipitală poate provoca dureri intense, care se simt ca un șoc electric, ascuțit, în partea din spate a capului și gâtului.

 

Alte simptome sunt:

• Senzație de arsură și durere care pulsează, care încep de obicei de la baza capului și se îndreaptă spre scalp;

• Durere pe una sau pe ambele părți ale capului;

• Durere în spatele ochiului;

• Sensibilitate la lumină;

• Sensibilitatea scalpului;

• Durere care apare la mișcarea gâtului.

TRATAMENT

Ca în cazul oricărei afecțiuni, primul pas este să primești un diagnostic cât mai concret din partea unui medic specialist. În cadrul clinicii noastre putem identifica exact cauza durerii și suntem pregătiți să venim în ajutorul dumneavoastră cu un tratament personalizat și eficient care să înlăture cât mai rapid sursa durerii.

 

Folosim abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii și vă punem la dispoziție întreaga noastră expertiză pentru ca dumneavoastră să obțineți cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.   

 

Până la programarea unei vizite medicale puteți să aplicați o sursă de căldură pe musculatura gâtului sau la baza craniană. De asemenea, masajul mușchilor gâtului poate fi o soluție eficientă. Există și exerciții care se pot face pentru a elibera tensiunea musculară ce contribuie la durerea radiantă, iar aici echipa noastră de specialiști va interveni cu un plan personalizat pentru cazul dumneavoastră.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea durerilor de cap, cu o rată de eficiență de 100% în urma planurilor de tratament personalizate. Vom diagnostica problemele țesuturilor moi de la nivelul cranian și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

Mai mult, vă vom oferi sfaturi preventive pentru predispoziția durerilor de cap. Avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestor tipuri de afecțiuni, cu rezultate remarcabile în prevenirea reapariției acestor tipuri de disconforturi și presiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru nevralgia Arnold, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

*NU COLABORĂM CU CNAS, CASMB SAU OPSNAJ
bottom of page