• Tuncay Ozturk

EVALUARI GRATUITE ORTOPEDIEBun găsit, dragi prieteni,

Campania "Soluții Pentru Sănătate" care vine în sprijinul vostru și care aduce unii dintre cei mai buni medici din Turcia periodic la București pentru a oferi evaluări medicale gratuite , continua si luna aceasta cu vizita domnului Assist. Prof. Sinan Erdoğan, specialist oncolog din Turcia.

Campania noastra a ajutat foarte mulți oameni și cea mai mare satisfacție pentru mine a fost să văd speranță și recunoștință în ochii pacienților care au beneficiat de evaluările gratuite oferite de medicii specialiști prezenți la cabinetul meu până acum.

Ceea ce m-a făcut să continui această campanie au fost cererile neîntrerupte ale pacienților de a aduce cât mai mulți medici în România.

Stim cu toții că cele mai urgente cazuri sunt cele oncologice, cazuri ce nu pot suferi amânare. Din acest motiv, in perioada 28 Aprilie 2017 am invitat-o la București pe domnul Assist. Prof. Sinan Erdoğan pentru a oferi EVALUARI GRATUITE.

Acum aveți șansa să o întâlniți în București și să-i adresați toate întrebările cu privire la sănătatea dumneavoastra , fără nici un cost.

Pentru programări și informații, nu ezitați să ne contactați

(LOCURILE SUNT LIMITATE)

Tel: 0213 130 430 - 0727 464 464

Email: office@medicinepark.ro


2 afișare
Medicine Park
by Tuncay Ozturk

NU 

LUCRĂM

CU CNAS

SAU

CASMB.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!