top of page
tendinita umar, tendinita umarului, tendoane umar, tratament tendinita umar, tendinita calcifianta umar, fizioterapie tendinita umar, tendinopatie calcifianta, tendinopatie umar

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

TENDINITA CALCIFICANTĂ A UMĂRULUI:
 CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Articulațiile umerilor noștri sunt conectate cu mulți mușchi, ligamente și tendoane. Având în vedere că folosim cea mai mare articulație a umărului în viața de zi cu zi, tendoanele noastre pot cauza unele probleme. Tendința calcificantă a umărului este una dintre cele mai multe probleme, fiind o afecțiune care este definită prin depunerea unui mic depozit de calciu pe tendoanele umărului. 

 

Aceste depuneri de calciu, în funcție de nivelul lor, vor provoca durere cu unele mișcări. Când problema devine din ce în ce mai severă, vei avea durere chiar dacă nu îți folosești brațele, iar mișcările brațelor vor fi limitate.

 

Înainte era nevoie de săptămâni și luni de reabilitare, dar acum, beneficiind de cele mai noi tehnici de osteopatie, fizioterapie și terapie manuală, timpul de reabilitare al acestei probleme devine incredibil de scurt.

tendinita umar, tendinita umarului, tendoane umar, tratament tendinita umar, tendinita calcifianta umar, fizioterapie tendinita umar, tendinopatie calcifianta, tendinopatie umar

CAUZE

Există mai multe cauze ale tendinitei calcificante a umărului. Această concluzie provine din diferite povești ale pacienților. Este posibil să vedem această problemă la o persoană sportivă și spunem că este cauzată de excesul de antrenament și traumele repetitive. Dar, în același timp, această problemă poate apărea la persoanele cu stil de viață sedentar, iar motivul apariției este chiar lipsa circulației.

Cauza directă a depunerilor de calciu pe tendoanele umerilor nu este înțeleasă în întregime. Au fost sugerate mai multe ipoteze în privința acestui aspect, printre care o insuficiență în alimentarea cu sânge, îmbătrânirea sau uzura tendoanelor articulației umărului, dar nu au fost încă identificate dovezi clare în scopul susținerii acestor afirmații. 

SIMPTOME

În toate cazurile, în primul rând, pacienții simt durerea articulației umărului. În unele cazuri, durerea poate radia până la cot, încheietura mâinii și degete. Amorțeala poate, de asemenea, acompania situația. În timp, din cauza durerii, mișcările umerilor dumneavoastră se pot diminua. Acest lucru ar putea fi mai rău atunci când ridicați mâinile deasupra capului sau le duceți la spate. V-ați putea trezi și în mijlocul noapții. Puteți auzi clic pe umăr când ridicați brațul peste cap. Cu timpul veți pierde și forța din umăr.

TRATAMENT

Este cu adevărat important să surprindem situația cât mai devreme. Cu cât începeți recuperarea mai timpuriu, cu atât mai puține resurse veți aloca pentru acest proces.

 

Din fericire, până în prezent, toate cazurile au venit cu această problemă a fost tratate doar cu reabilitare. Este foarte important să beneficiați de o consultație detaliată și să vi se estimeze un plan concret de tratament. Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Dacă realizați doar o tehnică de tratament, acest lucru vă poate înrăutăți simptomele sau nu veți observa niciun progres.

 

Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea gamei de mișcări. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea problemelor de tendinită calcificantă, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la tendinita calcificantă, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru tendinita calcificantă, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page