top of page
artroplastie genunchi, artroplastie de genunchi, artroplastie totala genunchi, artroplastia totala de genunchi, artroplastie totala de genunchi pret

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

ARTROPLASTIE TOTALĂ DE GENUNCHI: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Majoritatea persoanelor care realizează artroplastie totală de genunchi au vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. Aceste intervenții chirurgicale sunt de obicei efectuate pentru artrita de genunchi (gonartroză). Artrita este o boală care descompune cartilajul (perna dintre oase). Fără cartilaj, oasele se freacă între ele, ceea ce poate provoca dureri severe.

 

În unele cazuri severe, reabilitarea nu ușurează durerea, și chirurgia poate fi singura opțiune. Apoi sfârșești să realizezi artroplastia totală de genunchi. Dar, în conformitate cu experiența noastră cu numeroși pacienți, chirurgia reprezintă doar 50% din recuperarea totală. Trebuie să urmați reabilitarea imediat după operație pentru a avea beneficii complete în urma sa. Pacienții care au neglijat pasul de reabilitare, în mare parte suferă de durere și șchioapătă în timpul mersului.

artroplastie genunchi, artroplastie de genunchi, artroplastie totala genunchi, artroplastia totala de genunchi, artroplastie totala de genunchi pret

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ ARTROPLASTIE?

Probabil veți rămâne în spital patru până la șase zile și puteți fi nevoit să stați în pat. Kinetoterapia începe de obicei a doua zi după operație, iar în câteva zile puteți merge cu un cadru, cârje sau cu un baston. Veți continua terapia fizică timp de câteva săptămâni sau luni după operație.

Un kinetoterapeut vă va ajuta cu exerciții pentru a vă recupera viteza. Activitatea și exercițiul fizic trebuie să fie o parte regulată activităților dumneavoastră zilnice pentru a vă recâștiga utilizarea articulației și a mușchilor. Kinetoterapeutul dumneavoastră vă va recomanda exerciții de întărire și mobilitate. Pe măsură ce terapia progresează, de obicei, veți crește greutatea pe care o puneți pe picior până veți putea merge fără ajutor.

EXERCIȚII POSTOPERATORII PRECOCE

Anumite exerciții vor ajuta la creșterea circulației la picioare, ceea ce este important pentru prevenirea cheagurilor de sânge. De asemenea, vă vor ajuta să vă consolidați mușchii și să vă îmbunătățiți mișcarea genunchiului.

 

Începeți exercițiile imediat ce sunteți capabili. Le puteți începe în camera de recuperare la scurt timp după operație. Puteți să vă simțiți incomod la început, dar aceste exerciții vă vor ajuta să vă accelerați recuperarea și să vă diminuați efectiv durerea postoperatorie.

EXERCIȚII ȘI ACTIVITĂȚI AVANSATE

Durerea de la problemele de genunchi dinainte de operație, respectiv durerile și umflarea după operație vă vor slăbi mușchii genunchiului. O recuperare completă va dura multe luni. Este important să urmați programul de reabilitare în disciplină. Programul de exerciții va include exerciții de forță, echilibru și mobilitate. Vă vom ghida în modificarea vieții dvs. zilnice și, de asemenea, pe perioada de întoarcere la muncă. Vom fi aproape de dumneavoastră pentru a adapta noile activități din viața dumneavoastră.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea pacienților ce revin după artroplastia totală de genunchi, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși problemelor de genunchi, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru artroplastia totală de genunchi, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page