top of page

TESTIMONIALE

İSMAİL KÖYBAŞI

 FENERBAHCE, FOTBALIST

SELMA CADAR, 

JUCĂTOARE DE TENIS

Mulțumesc mult pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, deoarece încă de la începutul anului, durerea nu mai trecea, și după ședințele de terapie cu Tuncay, m-am simțit foarte bine. Am început să joc din nou și am ajuns în finală la Timișoara, de două ori.

İSMAİL KÖYBAŞI

 FENERBAHCE, FOTBALIST

Am suferit din cauza unei accidentări la genunchi în cea mai buna perioadă a carierei mele. De aceea, a fost un lucru important să îmi aleg locul unde urma să fac recuperarea, ca apoi să pot să îmi continui profesia cu performanțe mari. Mulțumesc Tuncay pentru tot! 

TILBE SENYUREK, BASCHETBALİSTĂ

Am suferit de ruptură a ligamentului încrucișat anterior exact la începutul carierei mele. Datorită lui Tuncay m-am recuperat foarte bine și rapid după o asemenea intervenție. Apreciez sprijinul oferit.

EIÐUR GUÐJOHNSEN

BARCELONA, FOTBALIST

Felicitări pentru profesionalism! Am venit din Spania în Turcia cu mari așteptări, și nu am fost dezamăgit deloc. Mulțumesc pentru tot!

JOHAN ELMANDER

GALATASARAY, FOTBALIST

Am crezut că odată cu ruptura parțială a ligamentuluı încrucișat anterior, o să se termine totul, însă nu a fost așa. Tuncay m-a ajutat mult să mă recuperez în totalitate.

MĀRIS VERPAKOVSKIS

LATVIA, FOTBALIST

Pentru mult timp am avut o problemă la genunchi și am încercat toate opțiunile în țara mea, dar fără rezultat. Apreciez tot ajutorul oferit de Tuncay, fizic și psihic, să pot să îmi continui cariera în fotbal. 

VICTOR REBENCIUC ȘI MARIANA MIHUȚ

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay, pentru ca este un profesionist de primă mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu cât și soțul meu ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesionist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeași pasiune!

Mulțumesc domnului Tuncay Ozturk pentru profesionalismul și promptitudinea cu care mă tratează de fiecare dată, pentru numeroasele probleme care apar în activitatea mea de jucatoare profesionistă de tenis. Tehnicile de recuperare folosite sunt la cele mai înalte standarde, iar atmosfera din cadrul clinicii moderne este una cu adevarat caldă și primitoare.

SELMA STEFANIA CADAR, TENİSMENA

connectr pareri tuncay ozturk medicine park

Sunt la doctorul Tuncay Ozturk. Spondiloza mea cervicală, care mi-a dat bătaie de cap atâta timp, e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! E un doctor extraordinar.

CONNECT-R

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

bottom of page