top of page
bursita umar, tratament bursita umar, bursita umar forum, bursita umar exercitii, bursita umar tratament, bursita la umar, bursita umar simptome

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

BURSITA UMĂRULUI
(BURSITA SUBACROMIALĂ): 
CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Bursita umărului, este o inflamație a unui săculeț sinovial umplut cu lichid (bursa) ce îmbracă părți ale oaselor, tendoanelor, ligamentelor sau mușchilor, adiacente articulației umărului. 

 

Cu toții avem sute de burse în corpurile noastre, a căror funcție este de a reduce frecarea între două suprafețe care se mișcă în direcții diferite. Bursa se găsește în punctele în care mușchii și tendoanele alunecă peste oase iar fără ele, mișcarea ar fi dureroasă. Bursita este inflamația unei burse ce provine din mușchii sau tendoanele care se tensionează la momentul nepotrivit, prea tare sau dintr-un unghi nepotrivit. Acest lucru este observat în mod obișnuit în mișcările repetitive, dar poate apărea prin impact minor sau prin accidentarea bruscă, mai gravă.

CAUZE

Cele mai frecvente cauze ale bursitei umărului sunt mișcările sau pozițiile repetitive care pun presiune pe bursa din jurul unei articulații. Exemplele includ ridicări repetititve, sprijinirea pe coate pentru perioade lungi, îngenuncherea extinsă pentru sarcini, cum ar fi spălarea covorului sau a podelelor.

 

Alte cauze includ rănirea sau trauma la nivelul zonei afectate, artrita inflamatorie, artrita reumatoidă, gută și infecție.

SIMPTOME

Dacă aveți bursită subacromială, puteți observa o durere a umărului și durere. S-ar putea să doară destul de rău încât să vă treziți noaptea. S-ar putea să apară umflături și roșeață. Umărul poate fi dureros la atingere, în special pe partea din față sau treimea superioară a brațului.

Dacă bursita dumneavoastră este avansată, este posibil să nu vă puteți mișca mult umărul deloc. Poate duce la o afecțiune numită „umăr înghețat”.

Specialiștii noștri extrem de calificați îți vor diagnostica bursita umărului la examenul fizic. Descoperirea bursitei include durere în mișcarea de suprapunere a musculaturii și tendoanelor și umflarea zonei implicate. bursita umărului este comună la adulți, în special cei peste 40 de ani.

 

Dacă aveți bursită, articulația afectată ar putea deveni dureroasă sau rigidă, în special când apăsați pe ea, iar zona să devină umflată și roșie.

TRATAMENT

Scopul tratamentului nostru este ca pe măsură ce eliminăm durerea, să creștem mișcările brațului. Avem o experiență grozavă cu oameni cu bursită de umăr. Majoritatea jucătorilor întâmpină această problemă măcar o dată în carieră. Și este cu adevărat important să revină pe teren cât mai repede posibil, în mod sănătos și constant. Din acest motiv, am cercetat cel mai eficient mod de tratament, iar tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode, au lucrat cel mai bine la oamenii cu bursită a umărului. 

 

Tehnicile de tratament corecte vă pot ajuta să evitați bursita. Specialiștii noștri de înaltă calificare vor concepe un program individualizat pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră, ajutând la prevenirea reapariției acestei afecțiuni dureroase.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea problemelor de umăr, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la bursita de umăr. Avem vaste experiențe clinice în tratamentul afecțiunilor de spate, cu numeroși pacienți cu bursite de umăr.

Obțineți o consultație gratuită pentru bursita de umăr, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page