top of page
durere de sold, dureri de sold, durerea de sold, durere sold, dureri sold, leacuri pentru durerea de sold, dureri de sold la femei, durerea de sold noaptea

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

DURERE DE ȘOLD

Durerea la șold este termenul general pentru durerea resimțită în sau în jurul articulației șoldului. Nu se simte întotdeauna la nivelul șoldului în sine, dar în schimb poate fi simțită în zona inghinală sau a coapsei.

 

Șoldul este una dintre cele mai mari articulații care susține greutatea corpului, motiv pentru care durerea de șold este atât de comună. 

 

Durerea de şold poate fi simțită în multe zone conexe ale corpului, inclusiv coapse, zona inghinală, fese și articulația șoldului. Uneori, singurul semn al unei afecţiuni de șold este durerea de genunchi. Acest fapt este relativ comun și se numește durere iradiată.

Durerea de șold se poate agrava datorită activității, de exemplu după un exercițiu fizic, o plimbare lungă sau o alergare. Este posibil să descoperi că flexibilitatea ta de mișcare este redusă și că nu-ți poți mișca șoldul sau piciorul la fel de uşor ca înainte.

durere de sold, dureri de sold, durerea de sold, durere sold, dureri sold, leacuri pentru durerea de sold, dureri de sold la femei, durerea de sold noaptea

CAUZE

Articulația șoldului este concepută pentru a se mișca cu ușurință, ceea ce îi permite să facă față mișcării repetate și uzurii; de exemplu, alergatul după autobuz și urcarea la bordul acestuia. Însă atunci când mușchii, nervii, ligamentele și tendoanele (țesuturile moi) sunt supuse uzurii, în special pe măsură ce înaintăm în vârstă, acestea se pot inflama, cauzând durerea de șold.

IDENTIFICĂ CAUZA DURERII

Durerea de șold poate fi simţită în diferite zone din jurul articulației, iar identificarea locației specifice a durerii poate contribui la diagnosticarea cauzei. Dacă durerea se simte în interiorul șoldului sau în zona inghinală, aceasta poate indica o afecțiune a șoldului, iar dacă durerea se simte în exteriorul șoldului, coapsei sau feselor, aceasta poate fi provocată de afecțiuni ale țesuturilor moi.

 

CAUZE MAI GRAVE ALE DURERII DE ȘOLD

Cauzele mai grave ale durerii de șold sunt artroza, fracturile osoase, dislocarea oaselor din cauza traumatismelor, inflamația sacilor umpluți cu lichid între oasele șoldului (bursită).

TRATAMENT

Avem o experiență excelentă cu pacienți cu dureri de șold. Majoritatea oamenilor experimentează această problemă măcar o dată în viața lor. Din acest motiv am cercetat cel mai eficient mod de tratare și tehnicile pe care le-am inventat noi de abordare multidiciplinară de combinație cu diferite metode au lucrat cel mai bine la pacienți.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament, iar timpul de tratament a fost redus semnificativ în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea pacienților cu durere de șold, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la durerea de șold, întrucât avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestei afecțiuni.

Obțineți o consultație gratuită pentru durerea de șold, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page