top of page
durere inghinala, dureri inghinale, durerea inghinala dreapta, durere in zona inghinala, durere zona inghinala, tendinita inghinala, dureri inghinale

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

DUREREA INGHINALĂ: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Durerea inghinală este disconfortul și durerea pe care le resimțiți pe coapsa superioară și în zona abdomenului. Această zonă este atât de complicată, încât poate fi extrem de greu să găsești sursa durerii. În cazul bărbaților, durerea poate iradia chiar și la testicule. În cariera mea, am întâlnit cazuri care au suferit de această durere luni sau chiar ani de zile. Deoarece punctul cheie este să identificăm sursa durerii inghinale în consultație și apoi să o eliminăm prin tratamentul nostru, cu siguranță vă putem ajuta să scăpați mai ușor de această durere.

durere inghinala, dureri inghinale, durerea inghinala dreapta, durere in zona inghinala, durere zona inghinala, tendinita inghinala, dureri inghinale

CAUZE

Problemele la nivelul șoldului, abdomenului și mușchilor spatelui pot provoca dureri inghinale. Acesta este motivul cel mai frecvent observat în investigarea acestor tipuri de dureri. Și este, de asemenea, cea mai grea cauză care poate fi diagnosticată, deoarece numai simptomatologia bine relatată de către pacient și abilitatea sporită de consultare prin palpare ne poate ajuta să tratăm mușchiul potrivit.

În unele cazuri, în zona lombară, problemele discului pot provoca, de asemenea, dureri inghinale. Tratarea problemelor de disc va elibera, de asemenea, durerea asupra zonei inghinale.

Dacă faceți sport la nivel de performanță, cum ar fi fotbal, alergare sau tenis etc., acest lucru poate duce la dureri inghinale. În același timp, dacă stați prea mult jos în timp ce lucrați sau stați în picioare, acest lucru poate crea durerile inghinale.
 

SIMPTOME

Majoritatea persoanelor cu durere inghinală, nu au simptome semnificative. Dacă apar simptome, acestea pot varia de la ușoare până la severe și pot apărea treptat sau pot apărea brusc.

 

Un simptom comun este durerea în jurul pelvisului. Unii se plâng de durere de-a lungul coapselor. Durerea ar putea crește atunci când:

  • stați în picioare

  • stați jos

  • alergați

 

TRATAMENT

Fizioterapia, kinetoterapia, osteopatia și terapia manuală au succes în 95% din cazuri. Mulți pacienți realizează că durerea și alte simptome pot fi tratate eficient, fără intervenții chirurgicale.

 

După o consultație detaliată, găsim sursa durerii dumneavoastră asupra zonei inghinale. În sesiunile de tratament, aplicăm pacientului o combinație de proceduri de terapie. În funcție de afecțiunea dumneavoastră, personalizăm fiecare plan de tratament. În timp ce rezolvăm simptomele și vă eliberăm de durere, vă vom educa, de asemenea, pentru a nu mai întâmpina aceleași simptome.

 

Nu trebuie să vă speriați și să amânați tratamentul pentru durerea inghinală, deoarece atâta timp cât trăiți cu simptomele, problema dumneavoastră va deveni mai gravă. Tratamentul se dovedește a fi întotdeauna mai eficient atunci când îl începeți timpuriu.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Avem foarte multe experiențe clinice specifice pentru rezolvarea durerilor inghinale, cu mii de pacienți tratați prin tehnicile noastre inovatoare.

 

Vom proiecta un program de tratament personalizat pentru a vă elibera simptomele. Este important să tratăm sursa problemei dumneavoastră. În cazul durerii inghinale, oasele și mușchii afectați se pot schimba de la persoană la persoană. Deci, acest lucru poate provoca o multitudine de simptome. Vom folosi o varietate de terapii și tratamente bazate pe rezultate, care să vă ajute să vă reduceți durerea și să vă pună înapoi pe picioare cât mai repede cu putință.

Obțineți o consultație gratuită pentru durerea inghinală, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page