top of page
durerile musculare, febra musculară, tratament pentru durerile musculare, tratament pentru dureri musculare, mialgii, durere musculara, durerile musculare si osoase, dureri de muschi

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

*NU COLABORĂM CU CNAS, CASMB SAU OPSNAJ.

DURERILE MUSCULARE (MIALGII): CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Durerile musculare (mialgiile) sunt afecțiuni extrem de frecvente. Aproape toată lumea a experimentat disconfort la nivelul mușchilor la un moment dat. Din păcate, prin prisma stilului de viață inactiv, durerile musculare devin problema numărul unu la nivel mondial.

Deoarece există țesut muscular în aproape toate părțile corpului, acest tip de durere poate fi resimțită practic oriunde. Cu toate acestea, nu există doar o singură cauză a durerilor musculare.

Deși utilizarea excesivă sau rănirea este frecventă, există alte explicații posibile pentru disconfortul muscular continuu. Statul constant la birou este, cu siguranță, o greșeală frecventă ce cauzează dureri musculare.

durerile musculare, febra musculară, tratament pentru durerile musculare, tratament pentru dureri musculare, mialgii, durere musculara, durerile musculare si osoase, dureri de muschi

CAUZE

Cele mai frecvente cauze ale durerii musculare sunt tensiunea, stresul, suprasolicitarea și leziunile minore. Acest tip de durere este de obicei localizat doar într-o parte a corpului, afectând doar câțiva mușchi sau o mică suprafață musculară.

Durerea musculară sistemică - durerea resimțită în tot corpul - este mai des rezultatul unei infecții, a unei boli sau a unui efect secundar al unui medicament.


Cauzele frecvente ale durerii musculare includ: stresul, inactivitatea, suprasolicitarea, traumele, tensiunea musculară, fibromialgia, lucrul în aceeași poziție timp îndelungat. Acestea sunt probleme mecanice.

 

Puteți experimenta dureri musculare și dacă aveți probleme sistemice, cum ar fi artrita reumatoidă, lupus, probleme tiroidiene etc.

SIMPTOME

Simptomele asociate cu durerea musculară sunt:

  • Inflamația;

  • Înroșirea zonei;

  • Febra;

TRATAMENT

Pe lângă tratarea durerii musculare, este foarte important să vă analizăm viața pentru a înțelege ce activitate vă cauzează aceste probleme musculare. Când vom înțelege sursa problemei din viața dumneavoastră, vă vom sugera câteva modificări în realizarea acestor activități, pentru a nu dăuna constant musculaturii.

Putem trata cu succes durerile musculare folosind tehnici specializate, pentru a optimiza mișcarea articulațiilor și pentru a ne asigura că musculatura poate răspunde activităților respective în mod eficient.

 

Aceste tehnici includ procedura acelor uscate, metode de osteopatie, mobilizarea articulațiilor, manevrarea țesuturilor moi, sfaturi posturale, exerciții de întindere și întărire.

 

Avem peste 90% rată de succes cu tratamentul acut și cronic al pacienților cu dureri musculare. Majoritatea pacienților care foloseau pastile în mod regulat în viața lor, au renunțat la medicamentație și se întorc înapoi la activitățile lor de zi cu zi, fără durere.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Mialgia vă poate deranja toată viața socială, locul de muncă, relațiile, chiar viața de familie. Puteți avea probleme de concentrare, vă puteți simți lipsiți de energie și nu veți doriți să faceți activități normale în viața de zi cu zi. Am auzit o mulțime de povești similare de la pacienții care au venit la noi cu dureri musculare.

 

Avem experiență vastă în tratamentul mialgiilor. Suntem specializați în tratarea durerilor de mușchi, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

Obțineți o consultație gratuită pentru durerile musculare, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

*NU COLABORĂM CU CNAS, CASMB SAU OPSNAJ.
bottom of page