top of page
coafa rotatorie, leziune coafa rotatorie, ruptura coafa rotatorie, ruptura de coafa rotatorie, leziune de coafa rotatorie, ruptura supraspinos

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB!

LEZIUNEA DE COAFĂ ROTATORIE: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Coafa rotatorie este un grup de patru mușchi care ajută la stabilizarea umărului. De asemenea, ajută la mișcare. De fiecare dată când mișcați umărul, utilizați coafa rotatorie pentru a stabiliza și a ajuta la mișcarea articulației.

Manșeta rotativă este o zonă frecvent accidentată. Cele mai frecvente leziuni sunt tendinita și bursita.

coafa rotatorie, leziune coafa rotatorie, ruptura coafa rotatorie, ruptura de coafa rotatorie, leziune de coafa rotatorie, ruptura supraspinos

CAUZE 

Leziunile de coafă rotatorie pot fi rezultatul unei leziuni substanțiale la nivelul umărului sau al degenerării progresive sau al uzurii musculare. Activitatea repetitivă sau ridicarea grea pe o perioadă îndelungată de timp poate irita sau deteriora tendonul.

 

S-a văzut că persoanele care au avut viață sedetară pot avea și acestea, leziuni de coafă rotatorie. De asemenea, experimentăm că, după o lungă perioadă de timp de imobilizare a brațului, este posibil să aveți leziunile de coafă rotatorie.

SIMPTOME

Dacă aveți leziuni de coafă rotatorie, veți observa dureri în partea exterioară a brațului superior, precum și partea din față și partea superioară a umărului. Acest lucru ar putea fi mai rău atunci când ridicați mâinile deasupra capului sau o duceți la spate vostru. V-ar putea trezi chiar și noaptea.

 

De asemenea, puteți observa:

  • Umflarea și rigiditatea umărului

  • Trosnituri în umăr când ridicați brațele peste cap

  • Pierderea forței sau a domeniului de mișcare

  • Amorțeală și durere la cot și la mâini

TRATAMENT

 

Avem o experiență excelentă cu pacienți ce suferă de leziune de coafă rotatorie. Din acest motiv, am cercetat cel mai eficient mod de tratare și tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode au lucrat cel mai bine la jucători și la oamenii sedentari.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament și timpul de tratament a fost redus în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Avem o mulțime de experiențe clinice specifice pentru tratamentul leziunilor de coafă rotatorie. Vă vom oferi un tratament expert pentru durere, precum și oferirea de exerciții pentru a vă trata și întări musculatura, o soluție pe termen lung pentru a gestiona orice slăbiciune la nivelul acesteia și la nivelul membrelor. Toți specialiștii noștri sunt complet calificați, astfel încât să știți că sunteți pe mâini bune.

Obțineți o consultație gratuită pentru leziunile de coafă rotatorie, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUȚ, 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB!
bottom of page