top of page
ligamentoler colaterale mediale

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB!

LEZIUNILE LIGAMENTELOR COLATERALE MEDIALE:
 CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Ligamentul colateral medial este un ligament ce se desfășoară de-a lungul părții interioare a genunchiului. Vă ajută să mențineți oasele împreună, astfel încât articulația genunchiului să rămână stabilă atunci când vă deplasați.

 

Dacă igamentul colateral medial este întins sau rupt, modul în care vă simțiți și ce tip de tratament veți avea nevoie depinde de cât de rău ați fost răniți. Veți avea nevoie de recuperare medicală atunci când veți avea o leziune pe ligamentul colateral medial. Dacă este o ruptură totală a ligamentului colateral medial, poate fi necesară intervenția chirurgicală.

ligamentoler colaterale mediale

CAUZE 

Principala cauză a leziunilor ligamentului colateral medial este trauma cu forță directă la exteriorul genunchiului. Acest lucru pune presiune pe interiorul genunchiului și determină întinderea sau ruperea ligamentului colateral medial.

SIMPTOME

Simptomele unei leziuni a ligamentului colateral medial pot fi ușoare sau severe, în funcție de gravitatea entorsei sau dacă este rupt. Dacă ligamentul este ușor înrădăcinat, este posibil să nu aveți simptome deloc. Pentru o rupere parțială sau o rupere completă a ligamentului, simptomele dvs. pot include:

  • umflarea genunchiului (în special aspectul exterior)

  • rigiditatea articulației genunchiului care poate provoca blocarea genunchiului

  • durere la exteriorul genunchiului

  • instabilitatea articulației genunchiului 

TRATAMENT

Opțiunile de tratament pentru leziunile ligamentului colateral medial vor depinde de gravitatea leziunii și de stilul dvs. de viață. Avem o experiență excelentă cu sportivi cu leziuni ale ligamentelor colaterale mediale. Din acest motiv am cercetat cel mai eficient mod de tratare și tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode au lucrat cel mai bine la jucători și la oamenii sedentari.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament, iar timpul de tratament a fost redus în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă pentru a crește aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Avem o mulțime de experiențe clinice specifice pentru tratamentul leziunilor ligamentelor colaterale mediale. Vă vom oferi un tratament expert pentru durerea genunchiului, precum și oferirea de exerciții pentru a vă trata și întări genunchiul, o soluție pe termen lung pentru a gestiona orice slăbiciune la nivelul acestuia și la nivelul membrelor inferioare. Toți specialiștii noștri sunt complet calificați, astfel încât să știți că sunteți pe mâini bune.

Obțineți o consultație gratuită pentru leziunile ligamentelor colaterale mediale, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUȚ, 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB!
bottom of page