top of page
artroza, artroză, artrozele, artroza tratament, artroze tratament, tratament nou artroza, osteoartrita, osteoartrită, osteoartritei, tratament osteoartrita, osteoartrita degete maini

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB!

OSTEOARTRITA (ARTROZA):
 CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Osteoartrita (artroza) este cea mai frecventă formă de artrită, care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Apare atunci când cartilajul de protecție care amortizează capetele oaselor se uzează în timp.

 

Deși osteoartrita poate deteriora orice articulație, tulburarea afectează cel mai frecvent articulațiile din mâini, genunchi, șolduri și coloană vertebrală.

 

De obicei, simptomele de osteoartrită pot fi gestionate, deși deteriorarea articulațiilor nu poate fi inversată. Menținerea activă, menținerea unei greutăți sănătoase și unele tratamente ar putea încetini evoluția bolii și pot ajuta la îmbunătățirea durerii și a funcției articulare.

artroza, artroză, artrozele, artroza tratament, artroze tratament, tratament nou artroza, osteoartrita, osteoartrită, osteoartritei, tratament osteoartrita, osteoartrita degete maini

CAUZE 

Osteoartrita (artroza) apare atunci când cartilajul care amortizează capetele oaselor din articulațiile tale se deteriorează treptat. Cartilajul este un țesut ferm și alunecos, care permite mișcarea articulațiilor aproape fără frecare. În cele din urmă, dacă cartilajul se uzează complet, osul se va freca pe os.

Osteoartrita a fost adesea denumită o boală de „uzură”. Dar pe lângă defalcarea cartilajului, osteoartrita afectează întreaga articulație. Acesta provoacă modificări ale osului și deteriorarea țesuturilor conjunctive care țin articulația împreună și atașează mușchiul de os. De asemenea, provoacă inflamația mucoasei articulare.

SIMPTOME

Simptomele de osteoartrită adesea se dezvoltă lent și se agravează în timp. Semnele și simptomele acesteia includ:

  • Durere. Articulațiile afectate s-ar putea răni în timpul sau după mișcare.

  • Rigiditate. Rigiditatea articulației poate fi cea mai evidentă la trezire sau după ce a fost inactivă.

  • Sensibilitate. Articulația dvs. se poate simți fragedă atunci când aplicați presiune ușoară pe sau lângă ea.

  • Pierderea flexibilității. S-ar putea să nu vă puteți deplasa articulația prin întreaga gamă de mișcare.

  • Pinteni osoși. Aceste bucăți de os în plus, care se simt ca niște glande dure, se pot forma în jurul articulației afectate.

  • Umflare. Aceasta poate fi cauzată de inflamația țesuturilor moi în jurul articulației.

TRATAMENT

Avem o experiență excelentă cu oameni cu osteoartrită (artroza). Din acest motiv, am cercetat cel mai eficient mod de tratament, iar tehnicile pe care le-am inventat noi din abordarea multidiciplinară a combinației cu diferite metode au lucrat cel mai bine la pacienți.

 

Aplicăm combinația metodelor de tratament ale osteopatiei, terapiei manuale, fizioterapiei și kinetoterapiei. Avem un mare succes cu acest tratament, iar timpul de tratament a fost redus în comparație cu tehnicile clasice de terapie fizică. Protocolul de tratament ar trebui să includă aceste scopuri importante: scăderea inflamației, creșterea circulației, înlăturarea durerii, redobândirea acitivităților fără durere. Planul de tratament trebuie personalizat în conformitate cu aceste scopuri.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Suntem specializați în tratarea afecțiunilor de osteoartrită, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru problema dumneavoastră particulară.

 

Pe lângă asta, vă vom oferi sfaturi preventive pentru cei predispuși la osteoartrită. Avem vaste experiențe clinice în tratamentul acestor afecțiuni, cu numeroși pacienți cu osteoartrită.

Obțineți o consultație gratuită pentru osteoartrită, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUȚ, 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB!
bottom of page