top of page
osteopatie, tarife osteopatie, medic osteopat, doctor osteopat, cabinet osteopatie, dr osteopat

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.

OSTEOPATIE

Tratamentul osteopatic este o abordare orientată către pacient în ceea ce privește îngrijirea sănătății, care ține seama de fiecare aspect al pacientului, inclusiv de bunăstarea sa fizică, personală și spirituală. Osteopații acordă o atenție sporită modului în care toate părțile corpului colaborează pentru a preveni sau trata problemele de sănătate. De fapt, osteopatia nu este o tehnică nouă, ci este dezvoltată acum mai bine de 130 de ani.

 

Tratamentul osteopatic se referă la întregul corp, nu doar la anumite părți sau simptome. Deci, dacă simțiți, să zicem, dureri de genunchi sau dureri de spate, este foarte probabil că afecțiunea implică mai mult decât genunchiul sau spatele.

osteopatie, tarife osteopatie, medic osteopat, doctor osteopat, cabinet osteopatie, dr osteopat

CINE POATE PRACTICA OSTEOPATIA?

În urma studierii de Medicină sau Fizioterapie, vă câștigați dreptul de a studia osteopatia. Osteopații urmează 5 ani de educație osteopatică. Este obligatoriu să urmați aceste studii pentru a fi numit osteopat. A urma cursuri de scurtă durată nu vă va oferi niciodată informațiile necesare pentru a exersa ca osteopat, deoarece aceștia primesc pregătire specială în 5 ani cu toate sistemele corpului uman și conexiunile lor între ele. În Europa, doar unele țări au aceste programe de educație, cum ar fi Germania, Anglia, Franța, Olanda. Așadar, în timp ce alegeți osteopatul dumneavoastră, este important să vă întrebați dacă osteopatul dumneavoastră a luat educația adecvată pentru osteopatie.

CE TRATEAZĂ OSTEOPATIA?

Osteopatia este o modalitate de detectare, tratare și prevenire a problemelor de sănătate prin utilizarea tehnicilor manipulative, întinderi, mobilizări și alte tehnici manuale. Oameni de toate vârstele, de la nou-născuți până la adulți în vârstă, pot beneficia de tratament manipulator osteopatic.

 

Una dintre cheile acestui domeniu este ideea că multe boli sunt cauzate de alte probleme în cadrul sistemului musculo-scheletic al corpului, care include nervii, mușchii, ligamentele și oasele. Osteopații primesc un antrenament suplimentar în sistemul musculo-scheletic.

 

Tratamentul osteopatic poate ajuta pacienții cu un număr mare de alte probleme de sănătate, cum ar fi:

 

• Dureri de spate;

• Hernii cu disc;

• Migrene;

• Dureri menstruale;

• Dureri de cap;

• Leziuni sportive;

• Probleme cu menisc;

• Sindromul colonului iritabil;

• Dureri de umăr, cot, șold, genunchi, gleznă;

• Creșterea mobilității articulațiilor;

• Ameliorarea tensiunii musculare;

• Tendinită și bursită;

• Dureri musculare și articulare asociate cu condusul, jobul sau sarcina;

EXPERTIZA NOASTRĂ

Osteopatul nostru, domnul Tuncay Ozturk, a absolvit 5 ani în învățământul osteopatic acreditat în Germania și a fost instruit la cele mai înalte standarde, la IFAO (Institut Für Angewandte Osteopathie). Are  o experiență vastă, cu numeroși pacienți și metode avansate de tratament osteopatic. A practicat în țări diferite, tratând pacienți internaționali, cu diverse probleme de sănătate. Rata de succes a tratamentelor sale a ajuns la peste 90 de procente, prin consultații atente și planuri de tratament personalizate. În timp ce se afla în serviciul său public în cele mai bune spitale la nivel global, colabora cu sportivii profesioniști ai lumii și cu cluburi sportive naționale.

Obțineți o consultație gratuită pentru osteopatie, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUȚ

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Indiferent de natura cauzei, o accidentare poate însemna un moment de răscruce în viața unui sportiv. Tuncay Öztürk a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

NU LUCRĂM CU CNAS SAU CASMB.
bottom of page