top of page
vertij, vertijul, vertij cauze, boala meniere, vertij tratament, tratament vertij, sindromul meniere, tratamentul vertijului, vertij simptome, vertijul simptome, cauze vertij

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

*NU COLABORĂM CU CNAS, CASMB SAU OPSNAJ.

VERTIJ: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE

Vertijul este un termen folosit pentru a descrie o serie de senzații, cum ar fi senzația de leșin, de  slăbiciune sau de nesiguranță. Vertijul creează falsa senzație că împrejurimile se învârtesc în jurul dumneavoastră.

 

Vertijul este unul dintre motivele cele mai frecvente pentru care adulții își vizitează medicii. Vertijul frecvent sau constant poate afecta în mod semnificativ viața dumneavoastră. Vertijul semnalează rareori o stare de pericol pentru viață.

 

Tratamentul vertijului depinde de cauză și de simptomele dumneavoastră. 

vertij, vertijul, vertij cauze, boala meniere, vertij tratament, tratament vertij, sindromul meniere, tratamentul vertijului, vertij simptome, vertijul simptome, cauze vertij

CAUZE

Vertijul are foarte multe cauze posibile, inclusiv tulburări ale urechii interne, efecte medicamentoase. Uneori sunt cauzate de o stare de sănătate defectuoasă, cum ar fi circulația slabă, infecția sau vătămarea.

 

În majoritatea cazurilor pe care le vedem în clinica noastră, cauza vertijului sunt problemele cervicale și tensiunile musculare. Toți pacienții care ne-au vizitat au făcut analize complete, dar nu au putut găsi cauza acestor senzații. Unele dintre senzații sunt, de asemenea, senzația de vomă și dureri de cap, împreună cu amețeli. Deci, în acest caz, este foarte posibil ca problema dumneavoastră să vină din țesuturile musculoscheletale. În consultația noastră, vom realiza o evaluare fizică pentru a înțelege cauza exactă, dar și pentru a face un plan de tratament personalizat.

SIMPTOME

Pacienții care se confruntă cu vertij, pot relata oricare dintre aceste senzații:

 

  • Un fals simț al mișcării sau rotirii;

  • Senzație de leșin;

  • Instabilitate sau pierdere de echilibru;

  • O senzație de plutire, oboseală cronică;

 

Aceste senzații pot fi declanșate sau agravate prin mers, ridicare în picioare sau mișcarea capului. Vertijul poate fi însoțit de greață sau poate fi atât de brusc sau severe, încât trebuie să dormiți pentru a le calma. Episodul poate dura câteva secunde sau zile și poate reapărea.

TRATAMENT

Putem trata cu succes vertijul folosind tehnici specializate, pentru a optimiza mișcarea articulațiilor cervicale și pentru a ne asigura că mușchii din jur pot răspunde activităților respective în mod eficient.

 

Aceste tehnici includ procedura acelor uscate, metode de osteopatie, mobilizarea articulațiilor, masajul țesuturilor moi, sfaturi posturale, exerciții de întindere și întărire.

 

Avem peste 90% rată de succes cu tratamentul acut și cronic al pacienților cu vertij. Majoritatea pacienților care foloseau pastile în mod regulat în viața lor, au renunțat la medicamentație și se întorc înapoi la activitățile lor de zi cu zi, fără durere.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Vertijul vă poate deranja toată viața socială, locul de muncă, relațiile, chiar viața de familie. Puteți avea probleme de concentrare, vă puteți simți lipsiți de energie și nu veți doriți să faceți activități normale în viața de zi cu zi. Am auzit o mulțime de povești similare de la pacienții care au venit la noi cu vertij.

 

Avem experiență vastă în tratamentul vertijului: Suntem specializați în tratarea acestei afecțiuni, cu ore de educație și abordări diferite din Turcia, Germania, Olanda, Irlanda și Statele Unite ale Americii. Vom diagnostica problemele de la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi ale corpului dumneavoastră și vom efectua un plan cuprinzător de evaluare și tratament pentru dumneavoastră problemă particulară.

Obțineți o consultație gratuită pentru vertij, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

TESTIMONIALE

HAIDEȚI SĂ AFLĂM PĂRERILE PACIENȚILOR DESPRE SERVICIILE NOASTRE!

VICTOR REBENGIUC & MARIANA MIHUT 

ACTORI

Mai mult decât bun. Recomand tuturor celor în suferință să se adreseze cu încredere lui Tuncay pentru că este un profesionalist de prima mână. Nu numai asta, dar și atmosfera este una în care te simți bıne. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am simțit mult mai bine după aceea. 

MARIAN DRĂGULESCU,

GIMNAST OLIMPIC

Îl cunosc pe Tuncay din 2013, este un profesıonist, îi doresc mult succes și să continue cu aceeașI pasiune!

LUCIAN SĂNMĂRTEAN,

FOTBALIST

În contextul practicării unui sport de performanță, recuperarea medicală devine un factor cheie, mai ales atunci când există tendința de antrenament frecvent și intens. Tuncay a avut grijă să aducă echilibrul dintre antrenament și recuperare, reușind să reducă durerile care mă împiedicau să îmi continui activitatea.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

*NU COLABORĂM CU CNAS, CASMB SAU OPSNAJ.
bottom of page