top of page

Cea mai bună alcalinizare



Celulele pot fi usor hranite cu minerale prin consumul de alimente si sucuri alcaline, ca sa te poti bucura din nou de o sanatate optima. Legatura dintre trup si minte e foarte stransa, asa ca lucreaza la starea de spirit in paralel cu schimbarile in dieta.

Destinde-ti mintea

Pentru a reduce secretiile de cortizon, gaseste diferite cai de a te relaxa la sfarsitul zilei, prin gimnastica, timp petrecut cu persoanele iubite sau 5 minute de meditatie.

Scopul este trupul

Poti schimba nivelul PH-uli prin cresterea consumului de plante alcaline si prin reducerea consumului de mancaruri procesate si pe baza de carne, producatoare de acid. ”Reducerea” nu ”eliminarea” deoarece trebuie mentinut un echilibru.

Scurta lista cu alimente alcaline si acide

Acide: Mancaruri cu si pe baza de lapte de vaca, medicamente, indulcitori artificiali, mancaruri procesate (precum produse de patiserie, paine si paste cu gluten), proteine animale (carne, peste, lactate si pudra proteica), majoritatea legumelor si a cerealelor ce contin amidon.

Alcaline: Majoritatea legumelor, in mod special zarzavaturile fara amidon (salata verde, spanac, varza kale si verdeturile de primavara), fructe proaspete, anumite cereale, precum quinoa, amarant, mei si teff.

13 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

GRIGORE MORA, NR. 19, SECTOR 1

(ZONA AVIATORILOR, LÂNGĂ TVR)

0727 464 464

centru de recuperare, fizioterapie, kinetorerapie, osteopatie
bottom of page