top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Remedii pentru accelerarea metabolismuluiConsumați în mod regulat, în fiecare zi, aproximativ 300-500 g de ceapă crudă sau gătită, în supe sau salate, timp de 20 zile consecutive. Ceapa este un aliment foarte bogat în vitamina C, fibre, acid folic, vitamina B6 și magneziu, dar este săracă în grăsimi saturate, sodiu și colesterol. Ceapa are valori nutritive perfecte pentru a scăpa de grăsimea în exces și de colesterol.

Beți în fiecare dimineață un pahar cu apă caldă în care ați stors sucul de la o lămâie. Proprietățile benefice ale lămâilor pentru menținerea unei greutăți echilibrate sunt binecunoscute și apreciate. Apa caldă cu lămâie este un excelent detoxifiant și dezinflamant pentru corp.

Consumați zilnic 2-3 căni de ceai de ghimbir. Atunci când consumăm ghimbir, se produce o mai bună absorbție a nutrienților esențiali în organism, datorită stimulării secrețiilor din stomac și a enzimelor pancreatice. Ceaiul de ghimbir reduce dorința constantă de a mânca și crește ritmul metabolismului datorită efectului său termogenic.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page