top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Pentru o digestie mai bună



6 lucruri pe care le poți adăuga în apă, pentru o digestie mai bună

1 - Lămâie sau Lime - bogate in vitamina C, apa cu lamaie sau lime ajuta la crearea enzimelor digestive. Puteti stoarce sucul de lamaie sau lime in apa dumneavoastra sau puteti adauga multe felii subtiri direct in pahar.

2 - Cidru de otet de mere - adaugand 2 sau 3 lingurite in paharul cu apa, pot reduce toxinele din corp, imbunatatind digestia si accelereaza metabolismul. Poate sa ajute si la a tine sub control nivelul de pH in corp.

3 - Frunze de mentă proaspete - pot imbunatati bila si functiile glandelor salivare. Acestea roduc si enzime digestive, care ajuta la absorbtia vitaminelor si nutrientilor din mancare. Frunzele de menta ajuta si la reglarea stomacului.

4 - Castravete - castravetii sunt bogati in fibre si apa, care ajuta la o digestie mai buna. Puteti adauga felii subtiri in paharul cu apa.

5 - Scortisoara - Adaugati un bat de scortisoara in apa pentru o digestie mult mai buna.

6 - Ghimbir - Cunoscut ca fiind foarte bun in ameliorarea crampelor, a gazelor si a baonarii. Adaugati bucatele mici de ghimbir proaspat curatat in paharul cu apa si lasati-l peste noapte, asadar apa o sa absoarba toti nutrientii.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page