top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

DURERILE DE SPATE: POT FI PREVENITE?

Actualizată în: 18 nov. 2020


☎️: 𝟎𝟕𝟐𝟕 𝟒𝟔𝟒 𝟒𝟔𝟒;

💌: 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞@𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐞𝐩𝐚𝐫𝐤.𝐫𝐨;

🔎: 𝐰𝐰𝐰.𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐞𝐩𝐚𝐫𝐤.𝐫𝐨;


Durerile de spate: un inamic, un coșmar, un stres zilnic. Persoanele ce ne trec pragul clinicii și resimt constant această afecțiune ne confirmă faptul că rata de creștere a acestei probleme medicale este din ce în ce mai alertă. Ei bine, ce putem face în acest sens? Există vreo opțiune viabilă prin care putem preveni durerile de spate? Aflați în articolul de mai jos!

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să realizați exerciții regulat, astfel încât să obțineți un tonus muscular la nivelul mușchilor de lângă coloana vertebrală. Exercițiile care cresc echilibrul și forța scad probalibilitatea accidentelor care pot cauza traumatisme la nivelul coloanei vertebrale. Clasele de yoga dar și exercițiile care antrenează echilibrul prin menținerea unor poziții cu greutăți sunt foarte bune pentru a preveni durerile de spate.


De asemenea, alimentația este un aspect extrem foarte important. Este relevant să menținem o greutate stabilă, în raport direct cu înălțimea fiecăruia, deoarece o greutate în plus poate afecta foarte mult articulațiile.


Practicând o postură corectă, menținând spatele într-o poziție adecvată și evitând căratul greutăților mari, puteți interveni în prevenirea durerilor de spate.


Pentru orice alte informații, vă stăm cu mare drag la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa office@tuncayozturk.com. Beneficiați de consultațiile noastre gratuite și scăpați de durerea ce vă macină!

Zi cu soare!

831 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page