top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Simptome ale fibromialgiei



kinetoterapi, fibromialgie, medicine park


Fibromialgia este o afecțiune musculară reumatică inflamatorie, poate afecta deci orice mușchi din corp, afectând în special mușchii spatelui și gâtului.

Pot apărea:

-dureri de spate și de gât

-sindromul picioarelor neliniștite

-nevoia constantă de mai mult somn și o rigiditate constantă

-oboseală pe parcursul zilei

De fapt, fibromialgia este o afecțiune care privește vârsta biologică. Oboseala care apare după o scurtă perioadă după ce ne-am odihnit, trezitul de dimieață cu o senzație de oboseală sunt cele mai evidente simptome. Toate aceste lucruri printre care și încetinirea circulației în timpul nopții, creșterea durerilor la nivelul spatelui, a gâtului, apariția sindromului picioarelor neliniștite pot duce pacinetul într-o stare de neliniște, acesta cheltuind foarte mulți bani pentru a afla diagnosticul.

Câteodată poate afecta mușchii ochiului și pot aparea raze de lumină puternice dar si puncte negre. Poate afecta intestinul gros și poate cauza constipație sau probleme de funcționare dar și probleme la nivelul stomacului. De aceea, acest tip de pacineți pot crede că problema poate fi rezolvată prin folosirea de pastile pentru îmbunătățirea digestiei, recomandate de doctorul generalist.

Medicine Park Bucuresti: 0213 130 430 / 0799 76 74 76



11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page