top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

ZECE TRUCURI PENTRU A DEVENI UN PROFESIONIST AL SMOOTHIE-URILOR



Permiteți-mi să încep prin a spune că a face un smoothie nu este incredibil de complex; chiar și oamenii care nu știu cum să gătească pot face perfect un smoothie! Tot ce ai nevoie este un blender și câteva ingrediente aromate.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți aromele pe care le faceți. Iată 10 trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă crea o băutură nutrițională și delicioasă:

1.Asigurați-vă că blenderul dvs. este profesional

Ați cumpărat vreodată un smoothie la un restaurant și apoi ați încercat să faceți exact cu aceleași produse acasă și din anumite motive, nu este același lucru? Aveți toate ingredientele, urmăriți rețeta în detaliu și totuși, băutura nu este la fel de bună. De ce?! Ar putea fi blenderul dumneavoastră. Cele mai multe restaurante plătesc foarte mulți bani pentru mixerele lor, deoarece amestecul contează - poate face diferența între un smoothie bun și un smoothie mediocru.​

 

2.Creați cuburi de lapte infuzate

O mulțime de rețete fac apel la gheață și în timp ce gheața poate ajuta textura unui smoothie, poate, de asemenea, să dizolve gustul. În loc să utilizați cuburi de gheață, turnați laptele (sau sucul) în tava de gheață și apoi înghețați-l pentru smoothie-ul dumneavoastră!​

 

​​

3. Adăugați gheață odată ce totul este amestecat

Dacă doriți să adăugați gheață la smoothie, cu siguranță puteți! Nu trebuie să turnați laptele în tavă. Asigurați-vă că așteptați până când restul ingredientelor din smoothie sunt amestecate destul de mult înainte de a turna gheață. Apoi, odată ce gheața este în blender, amestecați doar câteva secunde. Acest lucru va ajuta la păstrarea gustului smoothie-ului de la degustare până la final.​

 

​​4.Nu uitați proteina

Dacă beți un lichid pentru a înlocui o masă, ar trebui să vă asigurați că adăugați proteine. Fructele, legumele și sucul nu sunt cu adevărat de ajuns pentru a vă menține pe deplin. Proteina poate ajuta cu asta! Acesta va oferi organismului dvs. elemente nutritive care vă vor face să vă simțiți plini, astfel încât să nu luați o gustare la o oră după ce ați băut. În plus, puteți găsi pulbere de proteine în diferite arome și aportul de calorii, astfel încât să puteți face smoothie pe care o doriți!​

 

​​5. Puneți ingredientele în pungi vidate

Vorbind despre punerea fructelor și a legumelor în pungi de plastic, puteți face acest lucru cu toate ingredientele dumneavoastră. Să presupunem că doriți să încercați câteva rețete diferite. Puneți ingredientele în pungi de plastic, le etichetați și le puneți în frigider (sau congelator). Acest lucru vă va economisi timp dimineața (ceea ce sunt sigur că aveți nevoie) și nu va trebui să scoateți lista de rețete de fiecare dată când doriți să faceți un smoothie. Va fi deja gata!​

 

​​6.Utilizați unt de arahide pentru a le face cremoase

Vă plac smoothie-urile cremoase? Puteți face băutura cremoasă adăugând orice fel de unt; untul de migdale, untul de arahide și untul de nuci sunt toate opțiuni grozave.​

 

​​7. Evitați adăugarea zahărului inutil

În loc să utilizați zahăr din trestie de zahăr (sau orice fel de zahăr pentru asta), încercați în schimb un îndulcitor natural. Scorțișoara, siropul de arțar și chiar și o banană supra-coaptă pot adăuga dulceață băuturii dumneavoastră, fără să trebuiască să treceți limita către zahărul artificial.​

 

​​8. Adăugați proteine odată ce ingredientele dvs. sunt amestecate

Proteina este importantă! Pe lângă faptul că pulberea de proteine poate fi costisitoare, aceasta conține toate substanțele nutritive de care aveți nevoie. Dacă faceți un mix din proteine, șansele sunt ca proteinele să fie cele mai bune! De aceea, ar trebui să așteptați până când celelalte ingrediente sunt amestecate înainte de a adăuga proteine. Pudra de proteine este amestecată deja ... este pudră, la urma urmei. Are nevoie doar de o secundă sau două în blender pentru a putea să se disperseze.​

 

​​9. Se toarnă lichidul în primul rând

Înainte de a turna gheața, fructele și legumele în blender, asigurați-vă că lichidele sunt mai întâi în blender. Acest lucru va face procesul de amestecare mult mai ușor și mai lină, deoarece lamele vor avea un acces mai bun la ingredientele tale. Ceea ce înseamnă că nu va trebui să opriți mixerul la fiecare câteva secunde pentru a se amesteca.

 

10. Creați-vă noi opțiuni cu diverse tipuri de lapte

Dacă nu sunteți intolerant la lactoză, probabil că nu sunteți prea creativi cu alegerile de lapte. Ei bine, ar trebui! Laptele de nucă de cocos, laptele de migdale și laptele de soia nu sunt doar pentru persoanele care nu pot consuma lactate. Sunt pentru toată lumea și credeți sau nu, pot spori foarte mult gustul unei băuturi.

 


7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

GRIGORE MORA, NR. 19, SECTOR 1

(ZONA AVIATORILOR, LÂNGĂ TVR)

0727 464 464

centru de recuperare, fizioterapie, kinetorerapie, osteopatie
bottom of page