top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

LANSARE ”MEDICINE PARK INT - REPERUL DUMNEAVOASTRĂ DE SĂNĂTATE”



Privim către rezultatele remarcabile pe care le-am construit de departe, în ultimii ani, numai cu ajutorul și încrederea dumneavoastră. În semn de deplină recunoștință, am lansat programul “Medicine Park: Reperul dumneavoastră de Sănătate”, cu scopul de a vă putea fi de folos gratuit, în orice moment, și în cel mai scurt timp cu putință.

Am considerat că aveți multe întrebări medicale pentru noi, așa că ne-am hotarât să aveți un loc și un număr de telefon la care să apelați indiferent de problemă medicală sau momentul zilei.

Pentru a putea veni în ajutorul dumneavoastră, vom avea nevoie doar de analizele dumneavoastră și de un scurt istoric medical. Noi ne ocupăm de traducerea documentelor și obținerea unei păreri medicale complet gratuite, din partea medicilor noștri internaționali.

De asemenea, veți fi înștiințați în momentul în care veți putea obține un control medical de la unul dintre acești medici, în funcție de specializarea de care aveți nevoie, când aceștia oferă consultații medicale gratuite în România.

 


7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page