top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

CONSULTATII GRATUITE: ONCOLOGIEDragi prieteni,

Contrar eforturilor realizate în ultimii ani în domeniul cercetării pentru prevenirea cazurilor oncologice, se așteaptă ca numărul de cazuri de cancer la nivel internațional să resimtă o creștere abruptă în următorii ani.
Ultimul raport eliberat de Organizația Mondială a Sănătății estimează o creștere de 57% a numărului de cazuri de cancer pentru următorii 20 de ani, afectând cu precădere țările în curs de dezvoltare.​

Campania "Soluții Pentru Sănătate" vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre cei mai buni medici din străinătate pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite. De această dată, consultațiile gratuite revin pe data de 16 decembrie, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra cazurilor oncologice.

Campania noastră a venit în ajutorul unor cazuri numeroase, oferind soluții eficiente și un tratament efectiv. Cea mai mare satisfacție pentru noi a fost să observ speranța redobândită și credința nemărginită în ochii pacienților care au beneficiat de evaluările gratuite oferite de medicii specialiști colaboratori.

Această campanie notează continuitate datorită cererilor neîntrerupte ale pacienților de a aduce cât mai mulți medici în România, și nu în ultimul rând, datorită unui număr impresionant de cazuri cărora le-am găsit o rezolvare .

Acum aveți șansa să-l întâlniți în București și să-i adresați toate întrebările cu privire la sănătatea dumneavoastră, absolut fără nici un cost. Pentru programări și informații, nu ezitați să ne contactați!

(LOCURILE SUNT LIMITATE)

Programări: 0727 464 464 E-mail: office@medicinepark.ro

 


12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page