top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

INTERVIU MEDICINE PARKSfârșitul de an este extrem de aproape, însă noi ne simțim mai productivi ca niciodată! Debordăm de energie și inițiativă pentru a dezvolta cât mai multe proiecte de interes pentru pacienții noștri, pe care îi considerăm cea mai mare prioritate a noastră.

Suntem fericiți să anunțăm că în ultima perioadă ne-am focusat atenția pe sporirea calității și eficienței colaborărilor noastre, oferind servicii premium pentru pacienții români.

În câteva minute, echipa MedicinePark TV a aflat proximii pași de urmat, modul în care corelăm nevoile pacienților cu serviciile oferite și nu în ultimul rând, aspirațiile conform cărora îmi ghidez fiecare activitate.

Vă invit să lecturați interviul de mai jos, pentru a înțelege premisele după care Medicine Park funcționează și prioritățile pe care ni le impunem în perioada imediat următoare, pentru a veni în ajutorul dumneavoastră cu cele mai bune soluții:

Î: Bună ziua, domnule Öztürk! Mulțumim pentru timpul acordat astăzi. Am pregătit câteva întrebări pentru dumneavoastră, în speranța că putem împărtăși astăzi câteva idei calitative. În primul rând, după cum ați anunțat deja, compania dumneavoastră trece prin niște etape de dezvoltare vizibile. Ce ne puteți spune despre noile colaborări ale Medicine Park și care este scopul acestora?

R: Compania noastră va atinge un cu totul al nivel la finele acestui an, prin colaborarea cu mai multe țări străine, precum: Austria, Germania, Italia și Grecia, și suntem în negocieri și cu alte țări pentru a viza mai multe colaborări. De fapt, pregătim mai multe surprize pentru anul în curs. Când ai probleme de sănătate, este foarte important să găsești diferite abordări pentru acestea. Mai multe țări pot percepe diferit o problemă de sănătate. Astfel, noi preluăm a doua opinie medicală din partea tuturor colaboratorilor și specialiștilor noștri. Numai dacă aveți o privire de ansamblu elocventă asupra problemei dumneavoastră, puteți identifica cea mai bună metodă de tratament.

Î: Mulțumesc pentru că ați adus în discuție acest subiect. Putem observa că intenționați să oferiți o serie de facilități pentru pacienții români. Ne puteți detalia viziunea dumneavoastră?

R: În anii trecuți, invitam specialiști străini în România, pentru a vă oferi consultații gratuite. În acest an, vom continua seria acestor evenimente pentru aducerea specialiștilor străini din diverse țări. Știm că aceste consultații sunt de un real ajutor pentru pacienții noștri, astfel că nu vom renunța la realizarea unor astfel de evenimente. Specialiști străini ce vor veni în România pentru consultații se vor plia pe nevoile dumneavoastră. Continuați să ne urmăriți pe canalele noastre din mediul online și pe site, întrucât acolo vom anunța, de fiecare dată, vizitele medicilor străini.

Î: Ce ne puteți spune despre motivația dumneavoastră intrinsecă? Ce vă aduce, zi de zi, mai aproape de obiectivele dumneavoastră?

R: Una dintre cele mai mari motivații ale mele este dată de ajutorarea oamenilor, cât mai mult posibil, în moduri diferite, la care unele persoane probabil nu s-ar aștepta. Asta îmi propun să fac mereu. Îmi setez niște obiective, și încerc pe cât posibil să le îndeplinesc, gândindu-mă că, într-un fel sau altul, ajut niște persoane.


7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page