top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Un blocaj neașteptat al spatelui



Buna ziua, dragii mei

Astazi va scriu povestea unei paciente foarte speriate, care ne-a contactat in dimineata aceasta, la prima ora, imediat dupa ce a aterizat in Bucuresti. A fost nevoita sa deplaseze bagajele prin aeroport si in momentul acela, s-a ivit o durere groaznica in zona de jos a spatelui. I-am spus sa vina cat de curand poate sa vedem despre ce este vorba.

Pe drum catre birou, m-am gandit ca sunt doar doua posibilitati despre ce s-a putut intampla: de la o miscare brusca si atunci exista sansa sa se produca o incordare a muschiului sau un blocaj al oaselor.

Cand am ajuns la birou, am evaluat pacientul si am descoperit ca era vorba de un blocaj in regiunea lombara, miscarile oaselor din portiunea aceea fiind limitate. In momentul in care afli care este problema, tratamentul este ca si terminat.

Am remobilizat oasele si am deblocat junghiul cu niste tehnici speciale.

Dupa sesiune, am testat pacienta cu niste exercitii cardio si am realizat ca durerea s-a ameliorat. Deci, in anumite cazuri, exact ca si cel mentionat mai sus, dupa o singura sedinta de terapie, a fost suficient ca sa ne debarasam de suferinta fizica.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa nu suportati durerea pentru timp indelungat, deoarece devine cronica si o sa dureze mult apoi ca sa o tratam.

Multumesc! Aveti grija de corp!

O zi frumosa in continuare!

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page