top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Durerile de cap.. un coșmar



Bună ziua, dragi prieteni

Astăzi vă menționez despre o problemă care este foarte des întâlnită: durerile de cap. Când durerile de cap devin cronice, zilele noastre ajung să fie un dezastru și ne afectează tot ceea ce facem. Ne schimbă starea de bine într-un mod negativ și nu mai putem să fim noi înșine cu persoanele dragi.

Aceste cuvinte aparțin unui pacient al meu pe care l-am evaluat săptămâna trecută. Avea dureri de cap cronice de cel puțin un an în urma unei povești dramatice din viața lui. Anul trecut, după o perioadă foarte stresantă, durerile de cap au început și l-au făcut să fie dependent de pastile.

Din păcate, după cum bine știm, pastilele nu sunt tocmai indicate și prietenoase cu corpurile noastre pe termen lung și pot afecta stomacul în timp.

Trebuie să știm că, blocând durerea, nu rezolvăm problema ci doar o agravăm după un timp.

Putem să avem rezultate foarte bune prin terapie manuală pentru cazurile durerilor de cap atunci când sursa acestora este clară. Prin reducerea tensiunii și eliminarea punctelor contractate ale mușchilor poate ajuta dramatic la îndepărtarea durerilor de cap pe care le aveți de foarte mult timp.

16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page