top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Păstrați-vă în formă la locul de muncă



Fiti in forma la locul de munca

Pozitia pe care o aveti pe parcursul zilei stand in fata calculatorului, va poate face sa va simtiti rigizi. Alungati aceasta senzatie cu doar cateva exercitii rapide pe care le puteti face chiar la birou.

De asemenea, puteti arde si cateva calorii in timp ce faceti exercitiile, imbunatatind chiar si circulatia sangelui.

A lua o pauza de la calculator si sarcinile pe care le aveti, inseamna un moment de relaxare care va ajuta sa ramaneti odihnit si concentrate pe tot parcursul zilei.

  1. Stati in picioare, cu spatele drept si ridicati piciorul drept in fata. Mentineti pozitia timp de cateva secunde. Se repeta acelasi exercitiu si pentru piciorul stang. Apoi, ridica piciorul drept in lateral si mentineti-l asa timp de cinci secunde. Faceti acelasi lucru si pentru piciorul stang. Se repeta de cinci ori pe fiecare parte.

  2. Intindeti incheieturile. Asezati-va pe un scaun cu spatele drept si ambele picioare pe podea, bratele fiind pozitionate in fata dumneavoastra, la inaltimea umerilor. Cu mana stanga, trageti usor inapoi mana dreapta si intindeti incheietura mainii. Faceti acelasi lucru si pentru incheietura mainii stangi. Repetati fiecare set de cinci ori.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page