top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Durerile de spate



Bun găsit prieteni, Vreau să împărășesc cu voi un aspect important vis-a-vis de durerile de spate. Majoritatea pacienților care vin la cabinetul meu vin cu probleme de spate. Vreau să menționez în acest articol că aproape toți cred că durerea de spate este numele unei boli. Atunci când aceștia spun că au dureri de spate, cred că aceasta este problema lor de sănătate. Acest lucru nu este adevărat.

Durerile de spate sunt un simptom al unei probleme de sănătate și nu o problemă de sănătate în sine. Pentru că ei cred că durerea de spate este o problemă în sine, iau tratamentul standard pentru toate tipurile de dureri de spate. Ce este important de știut aici? Foarte importantă este diagnosticarea cauzelor durerilor de spate. Contracțiile musculare, degenerarea discurilor, blocarea mișcării discului, tumorile, infecțiile, fracturile, etc toate pot provoca dureri de spate. Așadar, obținerea unui diagnostic precis durerilor de spate este critică, deoarece diferite diagnostice vor necesita diferite tratamente.

Cu cât mai devreme se pune un diagnostic al durerilor de spate, cu atât pacientul poate găsi un tratament adecvat pentru ameliorarea durerii și pentru îmbunătățirea condiției fizice astfel încât să se poată bucura din nou de viață și să-și reia activitățile de zi cu zi. Tratamentele sunt întotdeauna partea ușoară a jobului, ce este greu este să definești problema pentru a afla diagnosticul real.

9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page