• Tuncay Ozturk

Lămȃile, un aliat de încredere pentru sănătateLămȃile, un aliat de încredere pentru sănătate

Lămȃile conțin acid citric, acid malic, acid ascorbic (vitamina C) în concentrație crescută, hesperidină, eritrocitină și diosmină, un antioxidant ce îmbunătățește tonusul vascular și reduce inflamațiile vaselor de sȃnge.

Consumul regulat de lămȃi ajută la creșterea imunității, reglarea pH-ului prin acțiunea alcalină, dar au și rol antibacterian și favorizează echilibrarea glicemiei prin fibrele ce le conțin.

Datorită potasiului și acidului citric, au și efect diuretic, ajută la absorbția fierului și susțin activitatea ficatului, favorizȃnd procesele de detoxifiere ale organismului.

Lămȃia conține naringină, un polifenol ce ajută la reducerea depunerilor adipoase și dezvoltarea adipocitelor, prin inhibarea unor proteine.

Aceste fructe ajută și la reducerea presiunii sistolice datoriă acidului citric, vitaminei C și polifenolilor, substanțe ce favorizează absorbția calciului și a magneziului. Datorită vitaminei C și flavonoizilor în cantități mari, lămȃile au proprietăți antiinflamatoare și de reducere a stresului oxidativ, acționȃnd anticancerigen.

#lamailesanatatecurata #medicinepark #traiestesanatos

5 afișare0 comentariu
Medicine Park
by Tuncay Ozturk

NU 

LUCRĂM

CU CNAS

SAU

CASMB.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!