top of page
  • Poza scriitoruluiTuncay Ozturk

Tratamentele fibromialgiei


Când vine vorba de tratamente pentru fibromialgie, există medicamente, remedii alternative și obiceiuri de stil de viață care pot ajuta la scăderea durerii și îmbunătățirea somnului.


Specialistul dvs. în fibromialgie poate prescrie medicamente pentru durere sau antidepresive pentru a ajuta la tratarea durerii, oboselii, depresiei și anxietății care vin împreună cu boala. În plus, medicul dumneavoastră vă poate recomanda terapie fizică, saună cu aburi, exerciții regulate de aerobic, relaxare și reducerea stresului pentru a vă ajuta să vă autogestionați simptomele.


Nu există nici o "pilulă" care să trateze sau să vindece fibromialgia. O abordare multidisciplinară care folosește atât medicația, cât și strategiile alternative sau stilul de viață pare să funcționeze cel mai bine pentru a trata simptomele fibromialgiei.


Nu există nicio pastilă pentru fibromialgie, dar aveți multe tratamente pentru a vă trata simptomele. Unele medicamente ușurează durerile, în timp ce altele vă pot stimula energia sau vă pot îmbunătăți somnul.


14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page